ЧЕРВОНИЙ ДРАКОН

Усе найсмачніше тут: спіле авокадо й огірок поєднуємо з лососем та вугрем. Зверху оздоблюємо крапельками японського майонезу та ікрою тобіко

385  грн 300-20 г
ЧИЗКЕЙК КЛАСИЧНИЙ

ніжний десерт із сирково-вершкової маси на подушці з пісочного печива, прикрашений апельсиновими цукатами

75  грн 130 г
Чизкейк лимонно-чорничний

оксамитний чорничний мус, замішаний на основі сиру філадельфії та вершків; внизу — пісочне тісто з тонким шаром лимонного курда

100  грн 130 г
ЧОРНИЙ ДРАКОН

Екзотичний мікс: смачний вугор доповнюємо свіжим огірком, філадельфією, лососем, традиційним омлетом томаго-які, вишуканим соусом унагі та кунжутом для краси й аромату

385  грн 320-20 г
ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ

Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем

139  грн 100 г
ШАШЛИК ІЗ КУРЯТИНИ

Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню

89  грн 100 г
ШЕФ-ГРИЛЬ РОЛ

До тигрової креветки додаємо філе лосося, авокадо і філадельфію. Прикрашаємо шапочкою із соусу спайс

308  грн 280-20 г
ЯЗИК ЗАПЕЧЕНИЙ З КАРТОПЛЕЮ ТА ГРИБАМИ

Ніжно запечений язик, поданий з кремовим картопляним пюре та міксом ароматних грибів — печериць, глив і білих грибів. Це вишукане поєднання смаків створює справжнє гастрономічне задоволення для любителів домашніх страв.

302  грн 440 г
КІНГ БУРГЕР

До ніжної булочки з кунжутом поміщаємо яловичо-свинячу котлету ідеального просмаження та посипаємо її беконовими чипсами і пікантним чеддером. Додаємо салат айсберг, солений огірок та салатну цибулю. Соуси: bbq, бургерний та гірчиця

186  грн 280 г
БІФ БУРГЕР

У пухку булочку з кунжутом приховуємо соковиту яловичу котлету, сир чеддер та листя айсбергу. Додаємо свіжі томати, кружальця соленого огірка й салатну цибулю. Соуси: bbq та бургерний

175  грн 280 г
КІНГ БУРГЕР МЕНЮ

Апетитний комплект: Кінг Бургер, картопля фрі, кетчуп та кола

278  грн 280-100-250 г
БІФ БУРГЕР МЕНЮ

Смачний ситний квартет: Біф Бургер, картопля фрі, кетчуп та кола

259  грн 280-100-250 г

Завантаження...