Бульйон з пастою Fresca

наваристий курячий бульйон, відварне яйце, мʼясо курки, зелень та паста на вибір (спагеті або тальятеле)

132  грн 420 г
ГРИБНИЙ КРЕМ-СУП

печериці, білі гриби і цибулю обсмажуємо, додаємо бульйон, вершки та збиваємо у ніжний крем-суп; подаємо із хрумкими грінками

139  грн 350-30 г
ДОМАШНІЙ КУРЯЧИЙ БУЛЬЙОН

наваристий бульйон з домашньої курки з пастою тагліоліні, курячою грудкою і кропом

98  грн 400 г
СОЛЯНКА М’ЯСНА

тут зустрічається 4 м’ясні смаки: копчені ошийок та грудинка, куряче філе й теляче серце; засмажуємо моркву з цибулею, додаємо солені огірки за класикою, маслини — для увиразнення страви; подаємо зі сметаною та чабатою

150  грн 400-80 г