АСОРТІ КОВБАСОК ГРИЛЬ

Ковбаски готуємо власноруч за авторським рецептом: мюнхенські з гірчицею, баварські із сиром, домашні з рубленого м’яса. Подаємо на лаваші з маринованою капустою, смаженою картоплею, соусом гриль та часниковим зі сметани

525  грн 440-200-100-100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЛАВАШ НА ГРИЛІ

Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені

108  грн 200 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОВОЧІ ГРИЛЬ

Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів

189  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ПІВ КУРЧА З ХАШБРАУН

Курча готуємо за низьких температур з додаванням вершкового масла. Глазуруємо гострою глазур’ю до рум’яної скоринки, подаємо з картопляним хашбрауном і соусами

320  грн 350-90-120 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РІБАЙ

Преміальний шматок яловичого філе, вирізаний з реберної частини, обсмажуємо до ступеня обсмаження, який вам найбільше подобається. До речі, особливість цього стейка в тому, що жирові прожилки під час приготування тануть і надають м’ясу додаткової м’якості

246  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СКУМБРІЯ

Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками

95  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СТЕЙК ПО-МІЛАНСЬКИ

Ніжно обсмажуємо соковитий стейк зі свинини на кістці

120  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СТЕЙК СТРИПЛОЙН (НЬЮ-ЙОРК)

Класичний стейк із телятини готуємо за традиційним рецептом. Ступінь обсмаження вибирайте за бажанням

190  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ

Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем

110  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ШАШЛИК ІЗ КУРКИ

Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню

85  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: