ЛАВАШ НА ГРИЛІ

Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені

115  грн 200 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОВОЧІ ГРИЛЬ

Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів

189  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РИБАЙ

Наші стейки з відбірної української яловичини з порід корів Симментал та Шароле, яких вирощують на Івано-Франківщині. Для більш вишуканого смаку та м’якої структури, м’ясо проходить процес вологої ферментації, а саме, м’ясо вакуумується та розміщується на 21 день до спеціальної холодильної камери, в якій температура не нижче +2 та не вище +4.
Ціна вказана за 100 г сирої ваги.

269  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СКУМБРІЯ

Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками

95  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СМАЖЕНА КОВБАСКА З ХОСПЕРУ

Подаємо з трюфельним пюре та цибулею конфі

299  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СТЕЙК ПО-МІЛАНСЬКИ

Ніжно обсмажуємо соковитий стейк зі свинини на кістці

145  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СТЕЙК СТРИПЛОЙН (НЬЮ-ЙОРК)

Наші стейки з відбірної української яловичини з порід корів Симментал та Шароле, яких вирощують на Івано-Франківщині. Для більш вишуканого смаку та м’якої структури, м’ясо проходить процес вологої ферментації, а саме, м’ясо вакуумується та розміщується на 21 день до спеціальної холодильної камери, в якій температура не нижче +2 та не вище +4.
Ціна вказана за 100 г сирої ваги.

259  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ

Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем

139  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ШАШЛИК ІЗ КУРКИ

Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню

89  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: