-
Рібай
філе яловичини з реберної частини із жировими прожилками. має виняткову м’якість та насичений смак. смажиться до зазначеного вами ступеня прожарювання
-
Стейк по-міланськи
Стейк зі свинини на кісточці
-
Стріплойн
классичний стейк з телятини (рекомендуємо прожарку Medium Rare або Medium)
-
Асорті ковбасок гриль
власного виробництва ковбаски: мюнхенські, шпикачки, братвурські, єгерські з сиром, франкфуртські. подаються з маринованою капустою та соусами
-
Лаваш на грилі
З соковитою начинкою з “моцарели”, томатів та зелені
-
Овочі гриль
Цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодкий лук, печериці та броколі. Смажаться на грилі до напівготовності
-
Скумбрія
Подаємо з лимоном та грибами
-
Шашлик з курки
Курячі стегенця
-
Шашлик зі свинини
Фірмовий шашлик з ошийка