Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Страви на мангалі
ковбаски власного виробництва: мюнхенські, шпикачки, братвурські, єгерські з сиром, франкфуртські; подаємо з маринованою капустою та соусами
Немає в наявності
у тонкий корж загортаємо подрібнену моцарелу, томати та зелень
рум’яні, в міру м’які, проте тримають форму (смажимо до напівготовності): молода кукурудза, півкружальця цукіні, баклажана та смужки солодкого перцю; томати і солодка цибуля, нарізані кільцями; цілі печериці та броколі
філе яловичини з реберної частини із жировими прожилками має виняткову м’якість та насичений смак; ступінь просмаження обираєте ви
стейк зі свинини на кісточці (зі звабливою решіточкою на боках)
клаcичний стейк з телятини (рекомендуємо прожарку medium rare або medium)
витримуємо ошийок у фірмовому маринаді й запікаємо на вогні; подаємо на тонкому лаваші