Страви на мангалі
ТерраМаре / Страви на мангалі
Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені
Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів
Наші стейки з відбірної української яловичини з порід корів Симментал та Шароле, яких вирощують на Івано-Франківщині. Для більш вишуканого смаку та м’якої структури, м’ясо проходить процес вологої ферментації, а саме, м’ясо вакуумується та розміщується на 21 день до спеціальної холодильної камери, в якій температура не нижче +2 та не вище +4.
Ціна вказана за 100 г сирої ваги.
Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками
Ніжно обсмажуємо соковитий стейк зі свинини на кістці
Наші стейки з відбірної української яловичини з порід корів Симментал та Шароле, яких вирощують на Івано-Франківщині. Для більш вишуканого смаку та м’якої структури, м’ясо проходить процес вологої ферментації, а саме, м’ясо вакуумується та розміщується на 21 день до спеціальної холодильної камери, в якій температура не нижче +2 та не вище +4.
Ціна вказана за 100 г сирої ваги.
Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем
Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню