FISH & CHIPS

філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю; подаємо з картоплею фрі та солодко-гострим соусом sweet-chili, соусом ді-пінана та зеленою цибульою

269  грн 160-100-60 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
БІФШТЕКС ІЗ КАРТОПЛЕЮ

Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом

149  грн 350-30 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою

175  грн 330 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ

Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба

319  грн 200-60 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КУРЯЧИЙ СТЕЙК З СОУСОМ ПОРЧІНІ

смажене куряче філе смажене в хоспері з соусом порчіні

199  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КУРЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ

Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.

252  грн 280 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ

Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках

285  грн 400 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
НЬОКИ З ГРИБАМИ

Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею

280  грн 350 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
НЬОКИ З КРЕВЕТКАМИ

Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення

280  грн 350 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОКУНЬ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ З В’ЯЛЕНИМИ ГЛИВАМИ

Добірний окунь у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією

325  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

98  грн 240 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром

169  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:

Завантаження...