Гарячі страви
ТерраМаре / Гарячі страви
філе морського окуня обсмажуємо в клярі, зберігаючи соковитість та форму; подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та соусом sweet chili
рублений біфштекс вкриваємо смаженим випускним яйцем; щедрі шматочки картоплі обсмажуємо з грибами та цибулею; подаємо з томатним соусом
філе курятини спершу обсмажуємо у вершках із картоплею, печерицями та цибулею, а далі запікаємо під моцарелою
вирізку зі свинини, загорнуту в бекон, смажимо в хоспері (печі-гриль); на гарнір тушкуємо (у домашній сметані та вершках) молоду картоплю з печерицями, рижиками, шпинатом і цибулею
запікаємо морського окуня, скропивши соєвим соусом для карамелізованої скоринки; при подачі додаємо традиційну китайську пряність
попередньо зварений рис смажимо з курячим філе, шинкою зі свинини, сезонними овочами; наша фішка — додавання грибів, перепелиного яйця та кунжуту
рис поєднуємо з мідіями, шматочками лосося й тигровими креветками, посипаємо кунжутом; заправляємо устричним і соєвим соусами; подаємо з огірком та імбиром
брусочки сиру паніруємо й обсмажуємо до появи скоринки; подаємо із соусом тартар
золотаву курячу грудку подаємо на подушці з вершково-грибного соусу та півкілець цибулі
ніжне й очищене від кісточок, м’ясо лосося подаємо з картопляно-лаймовим пюре та дольками чері