FISH & CHIPS

філе морського окуня обсмажуємо в клярі, зберігаючи соковитість та форму; подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та соусом sweet chili

219  грн 160-100-60 г
БІФШТЕКС ІЗ КАРТОПЛЕЮ

рублений біфштекс вкриваємо смаженим  випускним яйцем; щедрі шматочки картоплі обсмажуємо з грибами та цибулею; подаємо з томатним соусом

135  грн 350-30 г
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

філе курятини спершу обсмажуємо у вершках із картоплею, печерицями та цибулею, а далі запікаємо під моцарелою

149  грн 330 г
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ

вирізку зі свинини, загорнуту в бекон, смажимо в хоспері (печі-гриль); на гарнір тушкуємо (у домашній сметані та вершках) молоду картоплю з печерицями, рижиками, шпинатом і цибулею

229  грн 400 г
МОРСЬКИЙ ОКУНЬ ІЗ СИЧУАНСЬКИМ ПЕРЦЕМ

запікаємо морського окуня, скропивши соєвим соусом для карамелізованої скоринки; при подачі додаємо традиційну китайську пряність

120  грн 100 г
ПІРАФ

попередньо зварений рис смажимо з курячим філе, шинкою зі свинини, сезонними овочами; наша фішка — додавання грибів, перепелиного яйця та кунжуту

89  грн 240 г
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

рис поєднуємо з мідіями, шматочками лосося й тигровими креветками, посипаємо кунжутом; заправляємо устричним і соєвим соусами; подаємо з огірком та імбиром

195  грн 260 г
СИРНІ ПАЛИЧКИ

брусочки сиру паніруємо й обсмажуємо до появи скоринки; подаємо із соусом тартар

145  грн 200-30 г
СТЕЙК КУРЯЧИЙ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

золотаву курячу грудку подаємо на подушці з вершково-грибного соусу та півкілець цибулі

187  грн 180-100 г
ФІЛЕ ЛОСОСЯ

ніжне й очищене від кісточок, м’ясо лосося подаємо з картопляно-лаймовим пюре та дольками чері

350  грн 100-150 г