FISH & CHIPS

філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю; подаємо з картоплею фрі та солодко-гострим соусом sweet-chili, соусом ді-пінана та зеленою цибульою

269  грн 160-100-60 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
БІФШТЕКС ІЗ КАРТОПЛЕЮ

Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом

149  грн 350-30 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою

165  грн 330 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КУРЯЧИЙ СТЕЙК З СОУСОМ ПОРЧІНІ

смажене куряче філе смажене в хоспері з соусом порчіні

199  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ

Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках

268  грн 400 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОКУНЬ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ З В’ЯЛЕНИМИ ГЛИВАМИ

Добірний окунь у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією

325  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

98  грн 240 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром

165  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СИРНІ ПАЛИЧКИ

Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар

189  грн 200-30 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СУДАК У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ З В’ЯЛЕНИМИ ГЛИВАМИ

Добірний судак у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією

357  грн 240 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
159  грн 400 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
239  грн 400 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: