ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ

листи лазаньї один за одним здобрюємо соусами болоньєзе і бешамель та запікаємо під пластівцями сиру та пряною маринарою

119  грн 220 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СПАГЕТІ КАРБОНАРА

відварюємо спагеті аль денте, додаємо нарізаний соломкою бекон, вершковий соус, підсмажену цибулю, жовток і пармезан

142  грн 320 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ТАЛЬЯТЕЛЕ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

тальятеле з твердих сортів пшениці подаємо з подрібненим курячим філе та печерицями, обсмаженими у вершковому соусі з цибулею; посипаємо пармезаном

142  грн 320 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ТАЛЬЯТЕЛЕ З МОРЕПРОДУКТАМИ

італійську локшину поєднуємо зі смужками кальмара, м’ясистими тигровими креветками та ретельно очищеними мідіями; тальятеле вбирає в себе два види соусу: вершковий і томатний; зверху посипаємо стружкою пармезану

249  грн 320 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: