Тістечко Бомба

Бісквіт шоколадний, крем заварний, крем шоколадний, вшня, банан. Оздоблений зверху какао та цукровою пудрою.

110  грн 110 г
Тістечко Кокосове

Білий ванільний бісквіт, просочений кокосовим сиропом, з додаванням вершкового крему, кокосу та прикрашений кокосовою стружкою.

110  грн 110 г
ТОРТ ДОБАС

пухнастий шоколадний бісквіт зі згущеним молоком; коржі просочуємо сметанно-масляним кремом, збитим із вареним згущеним молоком і смаженими волоськими горіхами

80  грн 130 г
ТОРТ ЄГИПЕТСЬКИЙ

хрумкі коржі з горіхового безе доповнюємо заварним кремом та карамелізованими волоськими горіхами

85  грн 140 г
ТОРТ ЗАХЕР

шоколадний бісквіт брауні з прошарком абрикосового конфітюру, вкритий шоколадним кремом ганаш

95  грн 120 г
ТОРТ НАПОЛЕОН

тонкі коржі з листкового тіста, просочені заварним кремом із вершковим маслом і згущеним молоком

100  грн 200 г
ТОРТ СНІКЕРС

між шарами шоколадного бісквіта — густий крем із вершкового сиру, солона карамель та смажений арахіс

100  грн 130 г
грн
УНАГІ МАКІ (ВУГОР)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

169  грн 120-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРЕМ

Двічі неповторний та неймовірно смачний: вугор та хрумкий огірок поєднуємо з філадельфією та посипаємо кунжутом

252  грн 250-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З КРЕВЕТКОЮ

Сирно-креветкове задоволення: найбільші та найсоковитіші тигрові креветки міксуємо зі спілим авокадо та сиром філадельфія. Прикрашаємо ікрою для додаткової насолоди.

284  грн 310-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ ЗІ СНІЖНИМ КРАБОМ

Ситний та неймовірно ніжний: готуємо рол зі сніжним крабом, свіжим хрумким огірочком та сиром філадельфія. Прикрашаємо майонезним соусом власного приготування та ікрою.

249  грн 310-20 г

Завантаження...