Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Гарніри
готуємо й подаємо по-домашньому, але з італійським акцентом — сметанно-часниковим соусом ді пінана
картоплю обсмажуємо з беконом та часником до рум’янцю, а далі залишаємо на хвильку до зміцнення «духмяного» зв’язку; подаємо з пармезаном і гострим соусом ді пінана
картопля, збита з молоком та вершковим маслом, — з дитинства згадується м’якістю, однорідністю та незмінно дарує ситість на тривалий час; спогади, прикрашені зеленню
добре знана селянська картопля смакуватиме під сметанно-часниковим соусом ді пінана; неаполітанці теж полюбляють цей рецепт
картопля, смажена у фритюрі (без зловживань); подаємо з томатним соусом