ДЕРУНИ КАРТОПЛЯНІ

готуємо й подаємо по-домашньому, але з італійським акцентом — сметанно-часниковим соусом ді пінана

97  грн 300-50 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

картоплю обсмажуємо з беконом та часником до рум’янцю, а далі залишаємо на хвильку до зміцнення «духмяного» зв’язку; подаємо з пармезаном і гострим соусом ді пінана

99  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ

картопля, збита з молоком та вершковим маслом, — з дитинства згадується м’якістю, однорідністю та незмінно дарує ситість на тривалий час; спогади, прикрашені зеленню

59  грн 200 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ПАТАТА УН РУРАЛЕ

добре знана селянська картопля смакуватиме під сметанно-часниковим соусом ді пінана; неаполітанці теж полюбляють цей рецепт

95  грн 170-50 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ПАТАТА ФРІТЕ

картопля, смажена у фритюрі (без зловживань); подаємо з томатним соусом

95  грн 170-50 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: