Кондитерські вироби
ТерраМаре / Кондитерські вироби
заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю
Немає в наявності
відкритий пиріг; основа — легке й розсипчасте пісочне тісто, але досить міцне, щоб утримати кисло-солодкий лимонний курд і хвильки солодкої меренги
французьке мигдальне тістечко, дві половинки якого поєднані вершковим кремом; варіації кремів: ягідний, шоколадний, обліпиховий, ківі, лавандовий, дорблю, кокосовий
Немає в наявності
тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом
Немає в наявності
здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом та вкритий гіркою з двох кремів: заварного та нутели
здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом; зверху на шар заварного крему викладаємо свіжі сезонні фрукти
пісочна корзинка з мигдального борошна, наповнена карамеллю (звареною власноруч) і підсмаженими фундуком, волоськими горіхами та арахісом
легке заварне тістечко з двома кульками крему (заварного та шоколадного), між якими кладемо кілька вишеньок; зверху вкриваємо шаром какао й цукровою пудрою
пухнастий шоколадний бісквіт зі згущеним молоком; коржі просочуємо сметанно-масляним кремом, збитим із вареним згущеним молоком і смаженими волоськими горіхами
хрумкі коржі з горіхового безе доповнюємо заварним кремом та карамелізованими волоськими горіхами
шоколадний бісквіт брауні з прошарком абрикосового конфітюру, вкритий шоколадним кремом ганаш
тонкі коржі з листкового тіста, просочені заварним кремом із вершковим маслом і згущеним молоком