ФІЛАДЕЛЬФІЯ ЛАЙТ

Суперлегкий та ніжний: додаємо лише лосось, свіжий огірок і філадельфію. Кажуть, цей рол не додає калорій, навіть якщо з’їсти вночі

242  грн 250-20 г
ФІЛЕ СІБАСА З ОВОЧАМИ

Ніжне філе сібаса запечене з ароматними травами до золотистої скоринки. Доповнюється овочами: картопля, цукіні, томати та шпинат, приготовані на курячому бульйоні з додаванням вершкового масла для ніжного смаку

410  грн 330 г
120  грн
120  грн
120  грн
120  грн
ЦЕЗАР З КРЕВЕТКАМИ

Неперевершене поєднання, що закохає в італійську кухню назавжди. Обсмажуємо креветки у фірмовому паніруванні та додаємо хрумкі листя салату, чері, шматочки курячих яєць. Заправляємо соусом Цезар та щедро посипаємо пармезаном

318  грн 270 г
ЧЕРВОНИЙ ДРАКОН

Усе найсмачніше тут: спіле авокадо й огірок поєднуємо з лососем та вугрем. Зверху оздоблюємо крапельками японського майонезу та ікрою тобіко

385  грн 300-20 г
ЧИЗКЕЙК КЛАСИЧНИЙ

ніжний десерт із сирково-вершкової маси на подушці з пісочного печива, прикрашений апельсиновими цукатами

75  грн 130 г
Чизкейк лимонно-чорничний

оксамитний чорничний мус, замішаний на основі сиру філадельфії та вершків; внизу — пісочне тісто з тонким шаром лимонного курда

100  грн 130 г
ЧОРНИЙ ДРАКОН

Екзотичний мікс: смачний вугор доповнюємо свіжим огірком, філадельфією, лососем, традиційним омлетом томаго-які, вишуканим соусом унагі та кунжутом для краси й аромату

385  грн 320-20 г
ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ

Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем

139  грн 100 г

Завантаження...