Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню
До тигрової креветки додаємо філе лосося, авокадо і філадельфію. Прикрашаємо шапочкою із соусу спайс
Ніжно запечений язик, поданий з кремовим картопляним пюре та міксом ароматних грибів — печериць, глив і білих грибів. Це вишукане поєднання смаків створює справжнє гастрономічне задоволення для любителів домашніх страв.
До ніжної булочки з кунжутом поміщаємо яловичо-свинячу котлету ідеального просмаження та посипаємо її беконовими чипсами і пікантним чеддером. Додаємо салат айсберг, солений огірок та салатну цибулю. Соуси: bbq, бургерний та гірчиця
У пухку булочку з кунжутом приховуємо соковиту яловичу котлету, сир чеддер та листя айсбергу. Додаємо свіжі томати, кружальця соленого огірка й салатну цибулю. Соуси: bbq та бургерний
Апетитний комплект: Кінг Бургер, картопля фрі, кетчуп та кола
Смачний ситний квартет: Біф Бургер, картопля фрі, кетчуп та кола
Томатам чері та бебі моцарелі так пасують соуси песто й маринара, що ми не шкодуємо інгредієнтів. Додаємо щедро, щоб смакувало як у матусі Італії
Улюблениця гурманів, яку готуємо із щедрою порцією міксу сирів: гауда, моцарела, горгонзола та пармезан. Соус: вершковий
Міксуємо соковитий бекон і напівкопчену салямі із прошутто котто ді манзо, курячим копченим філе, беконом та класичною салямі. Додаємо свіжі томати та сир моцарела. Соус: bbq
Ця піца — для любителів червоного борщу та гарбузових оладок. Готуємо її із запеченим гарбузово-буряковим міксом, підчеревиною, бужениною по-домашньому. Додаємо сир, зелень та від душі посипаємо моцарелою або сулугуні.
Соковитий бекон і напівкопчена салямі у компанії з прошутто котто поєднуємо із свіжими томатами. Додаємо перчик папероні для делікатної пікантності. Соуси: чилі та маринара