КОМПОТ

Фруктово-ягідний букет із яскравими нотками вишні готуємо за особливим рецептом, додаючи бабусиної турботи та маминої любові. Маємо сказати, що використовуємо трішки цукру для домашньої атмосфери: 63 г на 1 л компоту

75 грн/л

 

75  грн
ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ

Власноруч створюємо пасту та готуємо разом із телячим фаршем. Подаємо із пряним томатним соусом з додаванням базиліку, сиру страчателла, часнику та італійського шарму

175  грн 260 г
МОЛОДА КАРТОПЛЯ З КАЛЬМАРОМ

Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком

259  грн 350 г
САЛАТ З МОЛОДОЮ КАПУСТОЮ

Ніжно шинкуємо молоду капусту, додаємо свіжий огірок та соковиту зелену цибульку. Поливаємо ароматною домашньою олією та краплинками щастя

79  грн 220 г
САЛАТ З ПОЛУНИЦЕЮ

Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові

219  грн 250 г
САЛАТ З РЕДИСКОЮ

Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити

95  грн 250 г
САЛАТ ЗІ СПАРЖЕЮ ТА КІНОА

Хрустке листя салату міксуємо із бланшованою спаржею, свіжою м’ятою та червоною кіноа. Знайомимо композицію із запашною в’яленою журавлиною, соковитою грушею та огірком. Додаємо сир страчателла, посипаємо мигдалем, поливаємо медово-лаймовим соусом та даруємо страві багато-багато ніжності

185  грн 280 г
СИРНИКИ

Найніжніші сирнички із крем-йогурту, свіжої полуниці, граноли власного приготування та чебрецю подаємо на заварному кремі з бананом, корицею і нотками щасливого дитинства

139  грн 275 г
СПАРЖА З КОПЧЕНИМИ ТОМАТАМИ

Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи

190  грн 150 г
СУДАК ІЗ ГРИБАМИ СМОРЧКАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Запечений судак подаємо з вершковим соусом, додаємо свіжого чебрецю та сиру
горгонзола. Поливаємо оліями, зокрема зеленою. Прикрашаємо спеціями, базиліком та нашою турботою

285  грн 240 г
ТОРТЕЛІНІ З ТЕЛЯТИНОЮ

Власноруч готуємо харизматичні італійські тортеліні із телячого фаршу. Завершуємо страву маш-салатом і найніжнішим сиром страчателла. Посипаємо мигдалем, духмяним чебрецем, скроплюємо олією та найкращими спогадами про подорожі

239  грн 320 г
УЗВАР

Запашні сухофрукти міксуємо із темпераментною копченою грушею та лимоном. Завершуємо напій додаванням 50 г цукру на 1 л узвару, щоб смакувало як вдома

49 грн/1л

59  грн