Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі
філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю; подаємо з картоплею фрі та солодко-гострим соусом sweet-chili, соусом ді-пінана та зеленою цибульою
Трійка, люба поціновувачам ролів: лосось, філадельфія та ароматна груша. Додаємо ще ікру тобіко і карамельний соус унагі, щоб було цілковито апетитно
Та сама закуска, яка завжди є на столі італійців. Тут делікатна нарізка класичного прошутто крудо, салямі, пряного бекону, сирів лазур, брі та пармезану, сезонні ягоди та фрукти. А довершуємо страву авторським соусом із руколи та горіхів Подаємо із хрумкими паличками грисіні
тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом
Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом