Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі
Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку
Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко
Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом
подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом
Вишукане поєднання смаків: ніжний відварений язик, замаринований у пікантній суміші часнику та спецій, що додають йому глибини та аромату. Страва гармонійно доповнюється хрусткими огірками, яскравим перцем чилі, соковитими помідорами чері та свіжою зеленню
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана
Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку
Короп тушкуємо в ароматному курячому бульйоні та подаємо з бебі морквою, цибулею та міксом грибів: в’яленими гливами, печерицями та білими.
Соковита котлета по-київськи, подана з кремовим картопляним пюре під сирним соусом і ароматним соусом з зеленого горошку. Додається свіжий мікс з томатів чері, руколою та шпинатом, а також зелена олія для завершення страви. Це витончене поєднання смаків, яке підкорить ваше серце.
смажене куряче філе смажене в хоспері з соусом порчіні