Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені
відкритий пиріг; основа — легке й розсипчасте пісочне тісто, але досить міцне, щоб утримати кисло-солодкий лимонний курд і хвильки солодкої меренги
французьке мигдальне тістечко, дві половинки якого поєднані вершковим кремом; варіації кремів: ягідний, шоколадний, обліпиховий, ківі, лавандовий, дорблю, кокосовий
Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
Маслини та оливки — найсмачніше доповнення до страв будь-якої кухні. Тож наші каламата та бочкові маринуються
за особливим рецептом, щоб ви насолоджувались їхньою хрумкістю, соковитістю та неймовірним смаком.
смаки: ванільний, банановий, полуничний, шоколадний, малиновий
Тоненькі ніжні млинці з куркою у вершковому соусі з ароматним беконом, печерицями та зеленою олією.
Готуємо тоненькі ніжні млинці та начиняємо їх курочкою у вершковому соусі з ароматним беконом, печерицями, освіжним горошком та зеленою олією
Соковиті, з хрумкою скоринкою та ніжненькою курочкою всередині… Куштуйте наші фірмові нагетси як гарнір або
самостійну страву разом із улюбленим соусом.
Соковитий набір для справжніх гурманів: ароматне копчене сало з насиченим димним післясмаком, пікантне сало з паприкою, що дарує ніжну пряність, та класичне сало з чорним перцем, яке зачаровує своєю легкою гостротою.
Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею.
Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення.