Бульйон з пастою Fresca

Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті

132  грн 420 г
ВАКАМЕ РОЛ

Хвацько закручений і такий смачний: сурімі та водорості хіяші дарують ролу легкий морський відтінок, огірок – правильну структуру, сир філадельфія – легку делікатність

148  грн 280-20 г
ГАРЯЧИЙ КРАБ

Сурімі компонуємо зі свіжим огірком та ікрою тобіко. Доповнюємо кремовою філадельфією, моцарелою, японським майонезом. Посипаємо кунжутом

178  грн 280-20 г
ГАРЯЧИЙ ТУРИНСЬКИЙ САЛАТ

Обсмажену курячу печінку викладаємо поруч із вежею салату лоло роса у горіховому дресінгу. Подаємо зі свіжими і карамелізованими яблуками

119  грн 250 г
Горішки

Горішки з пісочного тіста з кремом на основі вареного згущеного молока та вершкового масла, з волоськими горіхами

55  грн 110 г
ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ

Недаремно він так припадає до душі, адже тут збірна суперфудів: свіжі томати, солодкий перець, огірки, оливки/маслини, цибуля, сир фета, лимон. Заправляємо оливковою олією

159  грн 250 г
ДЕРУНИ КАРТОПЛЯНІ

Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана

119  грн 300-50 г
ДОМАШНІ МАРИНУВАННЯ

Як і годиться, готуємо самі: мариновані огірки, томати та капуста за класичним рецептом найкраще смакують до наших гарнірів

92  грн 400 г
ЕКЛЕР ВАНІЛЬНИЙ

заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю

85  грн 130 г
Естерхазі

Тонкі коржі на мигдальному борошні з додаванням вершкового масла і заварного крему. Абрикосовий джем надає десерту особливий смак

82  грн 115 г
ЗЕЛЕНИЙ ДРАКОН

Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом

275  грн 290-20 г
КАЛІФОРНІЯ C КРЕВЕТКОЮ

Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко

285  грн 300-20 г

Завантаження...