Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті
Хвацько закручений і такий смачний: сурімі та водорості хіяші дарують ролу легкий морський відтінок, огірок – правильну структуру, сир філадельфія – легку делікатність
Сурімі компонуємо зі свіжим огірком та ікрою тобіко. Доповнюємо кремовою філадельфією, моцарелою, японським майонезом. Посипаємо кунжутом
Обсмажену курячу печінку викладаємо поруч із вежею салату лоло роса у горіховому дресінгу. Подаємо зі свіжими і карамелізованими яблуками
Горішки з пісочного тіста з кремом на основі вареного згущеного молока та вершкового масла, з волоськими горіхами
Недаремно він так припадає до душі, адже тут збірна суперфудів: свіжі томати, солодкий перець, огірки, оливки/маслини, цибуля, сир фета, лимон. Заправляємо оливковою олією
Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана
Як і годиться, готуємо самі: мариновані огірки, томати та капуста за класичним рецептом найкраще смакують до наших гарнірів
заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю
Тонкі коржі на мигдальному борошні з додаванням вершкового масла і заварного крему. Абрикосовий джем надає десерту особливий смак
Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом
Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко