Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Горішки з пісочного тіста з кремом на основі вареного згущеного молока та вершкового масла, з волоськими горіхами
Готуємо за рецептом, привезеним просто з Греції: міксуємо свіженький огірочок, відбірний болгарський перець та сир фета. Додаємо хрумку солодку синю цибульку, бочкові оливки та головний секрет страви — маслини каламата. Заправляємо лимончиком та ароматною оливковою олією.
Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана
заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю
Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом
Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі
Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку
Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко
Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом
подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана