Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі
Філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю. Подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та солодко-гострим sweet-chili
Трійка, люба поціновувачам ролів: лосось, філадельфія та ароматна груша. Додаємо ще ікру тобіко і карамельний соус унагі, щоб було цілковито апетитно
Ковбаски готуємо власноруч за авторським рецептом: мюнхенські з гірчицею, баварські із сиром, домашні з рубленого м’яса. Подаємо на лаваші з маринованою капустою, смаженою картоплею, соусом гриль та часниковим зі сметани
тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом
Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом