ПІВ КУРЧА З ХАШБРАУН
Курча готуємо за низьких температур з додаванням вершкового масла. Глазуруємо гострою глазур’ю до рум’яної скоринки, подаємо з картопляним хашбрауном і соусами
- Вага: 350-90-120 g
299 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Страви на мангалі / ПІВ КУРЧА З ХАШБРАУН
Курча готуємо за низьких температур з додаванням вершкового масла. Глазуруємо гострою глазур’ю до рум’яної скоринки, подаємо з картопляним хашбрауном і соусами
299 грн
Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками
Класичний стейк із телятини готуємо за традиційним рецептом. Ступінь обсмаження вибирайте за бажанням
Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені
Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню
Преміальний шматок яловичого філе, вирізаний з реберної частини, обсмажуємо до ступеня обсмаження, який вам найбільше подобається. До речі, особливість цього стейка в тому, що жирові прожилки під час приготування тануть і надають м’ясу додаткової м’якості
Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів