Наше меню

Італійська піца

МАРГАРИТА

Томатам чері та бебі моцарелі так пасують соуси песто й маринара, що ми не шкодуємо інгредієнтів. Додаємо щедро, щоб смакувало як у матусі Італії

Від 139  грн

Додати до смаку

Прошуто кото(свинина) 25г

Ананаси 25г

Салямі 25г

"Peрperoni" гострий 15г

Перець солодкий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Томати Чері 20г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Сир "Моцарела" 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Ананаси 50г

Салямі 50г

"Peрperoni" гострий 30г

Перець солодкий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Томати Чері 40г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Сир "Моцарела" 100г

4 СИРИ

Улюблениця гурманів, яку готуємо із щедрою порцією міксу сирів: гауда, моцарела, горгонзола та пармезан. Соус: вершковий

Від 125  грн

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Томати Чері 20г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Ананаси 25г

Сир "Моцарела" 50г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Томати Чері 40г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Ананаси 50г

Сир "Моцарела" 100г

АМЕРИКАНО “DE LUXE”

Міксуємо соковитий бекон і напівкопчену салямі із прошутто котто ді манзо, курячим копченим філе, беконом та класичною салямі. Додаємо свіжі томати та сир моцарела. Соус: bbq

Від 159  грн

Ананаси 25г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Томати Чері 20г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Сир "Моцарела" 50г

Ананаси 50г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Томати Чері 40г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Сир "Моцарела" 100г

ДІАБЛО

Соковитий бекон і напівкопчена салямі у компанії з прошутто котто поєднуємо із свіжими томатами. Додаємо перчик папероні для делікатної пікантності. Соуси: чилі та маринара

Від 119  грн

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Томати Чері 20г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Ананаси 25г

Сир "Моцарела" 50г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Томати Чері 40г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Ананаси 50г

Сир "Моцарела" 100г

ІТАЛЬЯНО “DE LUXE”

Тоненько шинкуємо вишукане прошутто котто, бекон і прошутто котто ді манзо. Додаємо апетитні мисливські сосиски та салямі. Прикрашаємо свіжими томатами та сиром моцарела. Соус: маринара

Від 142  грн

Бекон 25г

Ананаси 25г

"Peрperoni" гострий 15г

Перець солодкий 15г

Прошуто кото(свинина) 25г

Томати Чері 20г

Салямі 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Сир "Моцарела" 50г

Бекон 50г

Ананаси 50г

"Peрperoni" гострий 30г

Перець солодкий 30г

Прошуто кото(свинина) 50г

Томати Чері 40г

Салямі 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Сир "Моцарела" 100г

КАРБОНАРА

На фірмовому тісті викладаємо пароварене прошутто котто, смужки апетитного бекону та перепелині яйця. Цибулю заздалегідь маринуємо й також додаємо до піци. Завершуємо композицію свіжими томатами та великою порцією моцарели. Соус: вершковий

Від 135  грн

Ананаси 25г

Томати Чері 20г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Сир "Моцарела" 50г

Ананаси 50г

Томати Чері 40г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Сир "Моцарела" 100г

КАСАБЛАНКА

Додаємо делікатні прошутто котто ді манзо, класичний прошутто котто, ароматне копчене куряче філе та соковитий бекон. Прикрашаємо печерицями, свіжими томатами й солодким перцем. Довершуємо композицію великою порцією моцарели. Соус: маринара

Від 145  грн

Ананаси 25г

"Peрperoni" гострий 15г

Томати Чері 20г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Перець солодкий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Сир "Моцарела" 50г

Ананаси 50г

"Peрperoni" гострий 30г

Томати Чері 40г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Перець солодкий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Сир "Моцарела" 100г

НЕАПОЛІТАНА

Міксуємо три види ніжної курятини: філе копчене, томлене в спеціях та запечене. До м’яса додаємо запашний ананас, свіжі томати та моцарелу. Соус: маринара

Від 129  грн

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Томати Чері 20г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Ананаси 25г

Сир "Моцарела" 50г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Томати Чері 40г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Ананаси 50г

Сир "Моцарела" 100г

ПЕПЕРОНІ

До ніжного бекону, салямі та прошутто котто додаємо свіжі томати, печериці й гострий перець папероні. Щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара

Від 125  грн

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Томати Чері 20г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Ананаси 25г

Сир "Моцарела" 50г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Томати Чері 40г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Ананаси 50г

Сир "Моцарела" 100г

Піца Філадельфія

До запеченого ошийка із добірної свинини додаємо салямі, оливки та печериці. Довершуємо цю соковиту комбінацію сиром філадельфія, горгонзола та моцарела. Соус: маринара

Від 165  грн

Бекон 25г

Томати Чері 20г

Сир "Моцарела" 50г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

"Peрperoni" гострий 15г

Перець солодкий 15г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Ананаси 25г

Бекон 50г

Томати Чері 40г

Сир "Моцарела" 100г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

"Peрperoni" гострий 30г

Перець солодкий 30г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Ананаси 50г

РАНЧО

Два види філе, копчене і томлене в спеціях, доповнюємо рум’яною запеченою курочкою. Додаємо свіжі томати, печериці й солодкий перець, вирощені на місцевих фермах, та щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара

Від 129  грн

Бекон 25г

Ананаси 25г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Томати Чері 20г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Сир "Моцарела" 50г

Бекон 50г

Ананаси 50г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Томати Чері 40г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Сир "Моцарела" 100г

САН СІРО

До прошутто котто нарізаємо мисливські сосиски і копчене куряче філе. Додаємо ароматні печериці та свіжі томати із місцевих ферм. Прикрашаємо маринованою цибулею та ніжною моцарелою. Соус: маринара

Від 125  грн

Томати Чері 20г

Салямі 25г

Прошуто кото(свинина) 25г

Перець солодкий 15г

"Peрperoni" гострий 15г

Бекон 25г

Філе куряче томлене в спеціях 25 г

Філе куряче копчене 25г

Печериці 20г

Кукурудза 15г

Ананаси 25г

Сир "Моцарела" 50г

Томати Чері 40г

Салямі 50г

Прошуто кото(свинина) 50г

Перець солодкий 30г

"Peрperoni" гострий 30г

Бекон 50г

Філе куряче томлене в спеціях 50 г

Філе куряче копчене 50г

Печериці 40г

Кукурудза 30г

Ананаси 50г

Сир "Моцарела" 100г

ФОКАЧА

традиційний італійський корж з пряними травами і пармезаном

39  грн

Японська кухня

GRILL РОЛ

Трійка, люба поціновувачам ролів: лосось, філадельфія та ароматна груша. Додаємо ще ікру тобіко і карамельний соус унагі, щоб було цілковито апетитно

265  грн 290-20 г
АВОКАДО МАКІ

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

78  грн 120-20 г
ВАКАМЕ РОЛ

Хвацько закручений і такий смачний: сурімі та водорості хіяші дарують ролу легкий морський відтінок, огірок – правильну структуру, сир філадельфія – легку делікатність

148  грн 280-20 г
ГАРЯЧИЙ КРАБ

Сурімі компонуємо зі свіжим огірком та ікрою тобіко. Доповнюємо кремовою філадельфією, моцарелою, японським майонезом. Посипаємо кунжутом

178  грн 280-20 г
ЗЕЛЕНИЙ ДРАКОН

Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом

275  грн 290-20 г
КАЛІФОРНІЯ C КРЕВЕТКОЮ

Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко

285  грн 300-20 г
КАЛІФОРНІЯ З ВУГРЕМ

Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі

285  грн 300-20 г
КАЛІФОРНІЯ З КРАБОМ

Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку

238  грн 290-20 г
КАЛІФОРНІЯ З ЛОСОСЕМ

Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом

278  грн 300-20 г
КАППА МАКІ (ОГІРОК)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

55  грн 100-20 г
грн
ПАРАД ДРАКОНІВ

Роли: чорний дракон, зелений дракон, червоний дракон, фірмовий террамаре

1195  грн 1150 г
Рол Філадельфія

Бездоганність у кожному шматочку: смак лосося підкреслюємо ідеально стиглим авокадо та ніжною філадельфією. Прикрашаємо ікрою тобіко

285  грн 290-20 г
САКУРА

Роли: філадельфія, сяке унагі рол, сяке кунсей макі, вакаме рол, сяке макі

995  грн 1150 г
СЕТ КАЛІФОРНІЯ

Роли: каліфорнія з лососем, каліфорнія з крабом, каліфорнія з вугрем, каліфорнія з креветкою

995  грн 1100 г
СІФУДО САРАДА

Традиційно смачно: водорості хіяші подаємо з кунжутом і горіховим соусом гомодарі

95  грн 130 г
СПАЙС РОЛ З КРЕВЕТКОЮ

Головний інгредієнт – добірна тигрова креветка. До неї додаємо легкий, з насиченим горіховим смаком салат лоло роса, свіжий огірок і соус спайс

188  грн 240-20 г
СПАЙС РОЛ З ЛОСОСЕМ

Ніжність лосося підкреслюємо кораловим салатом лоло  роса, соковитим огірком і соусом спайс

198  грн 250-20 г
СЯКЕ КУНСЕЙ МАКІ

Витончена смакота: нарізаємо копчений лосось та елітне авокадо з яскраво-зеленою м’якоттю, додаємо філадельфію і притрушуємо стружкою тунця. Неможливо втриматись

234  грн 220-20 г
СЯКЕ МАКІ (ЛОСОСЬ)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

140  грн 110-20 г
СЯКЕ УНАГІ РОЛ

Цілковита насолода: ніжний лосось поєднуємо з філем вугра та освіжальним огірком. Щедро додаємо філадельфію та ювелірно прикрашаємо ікрою тобіко

329  грн 300-20 г
ТЕРРА МАРЕ DE LUXE

Роли: cheese рол, grill рол, золотий дракон, футомак рол,  каліфорнія з креветкою, ебі-авокадо, суші з лососем – 2 шт., суші з копченим лососем – 2 шт., суші з тигровою креветкою – 2 шт.

1685  грн 1700 г
ТОП СЕТ

Роли: футомак із копченим лососем, рол з окунем кабаякі, каліфорнія з крабом, філадельфія з грушею

785  грн 1000 г
грн
УНАГІ МАКІ (ВУГОР)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

169  грн 120-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРЕМ

Двічі неповторний та неймовірно смачний: вугор та хрумкий огірок поєднуємо з філадельфією та посипаємо кунжутом

252  грн 250-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ КУНСЕЙ

Апетитний мікс: до копченого лосося із витонченим смаком додаємо авокадо із горіховим нотками та ніжну філадельфію

325  грн 280-15 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ ЛАЙТ

Суперлегкий та ніжний: додаємо лише лосось, свіжий огірок і філадельфію. Кажуть, цей рол не додає калорій, навіть якщо з’їсти вночі

229  грн 250-20 г
ФІРМОВИЙ ТЕРРАМАРЕ

Японський рол з американським акцентом: комбінуємо лосось та апельсин, додаємо триплет із філадельфії, ікри тобіко та духмяного кунжуту. Смак, що вражає

248  грн 260-20 г
ЧЕРВОНИЙ ДРАКОН

Усе найсмачніше тут: спіле авокадо й огірок поєднуємо з лососем та вугрем. Зверху оздоблюємо крапельками японського майонезу та ікрою тобіко

379  грн 300-20 г
ЧОРНИЙ ДРАКОН

Екзотичний мікс: смачний вугор доповнюємо свіжим огірком, філадельфією, лососем, традиційним омлетом томаго-які, вишуканим соусом унагі та кунжутом для краси й аромату

359  грн 320-20 г
ШЕФ-ГРИЛЬ РОЛ

До тигрової креветки додаємо філе лосося, авокадо і філадельфію. Прикрашаємо шапочкою із соусу спайс

289  грн 280-20 г

Гарячі страви

FISH & CHIPS

Філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю.  Подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та солодко-гострим sweet-chili

260  грн 160-100-60 г
БІФШТЕКС ІЗ КАРТОПЛЕЮ

Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом

145  грн 350-30 г
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою

159  грн 330 г
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ

Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках

255  грн 400 г
МОЛОДА КАРТОПЛЯ З КАЛЬМАРОМ

Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком

259  грн 350 г
МОРСЬКИЙ ОКУНЬ ІЗ СИЧУАНСЬКИМ ПЕРЦЕМ

Запікаємо морського окуня із сичуанським перцем для неповторного лимонно-деревного аромату. Довершуємо страву  карамелізованою скоринкою із авторської суміші соусів

120  грн 100 г
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

98  грн 240 г
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Їх багато не буває: до рису додаємо мідії, лосось та тигрові креветки. Заправляємо устричним та соєвим соусами, посипаємо кунжутом. Подаємо з огірком та імбиром

195  грн 260 г
СИРНІ ПАЛИЧКИ

Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар

169  грн 200-30 г
СПАРЖА З КОПЧЕНИМИ ТОМАТАМИ

Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи

190  грн 150 г

Страви на мангалі

Салати

ГАРЯЧИЙ ТУРИНСЬКИЙ САЛАТ

Обсмажену курячу печінку викладаємо поруч із вежею салату лоло роса у горіховому дресінгу. Подаємо зі свіжими і карамелізованими яблуками

119  грн 250 г
ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ

Недаремно він так припадає до душі, адже тут збірна суперфудів: свіжі томати, солодкий перець, огірки, оливки/маслини, цибуля, сир фета, лимон. Заправляємо оливковою олією

159  грн 250 г
САЛАТ З МОЛОДОЮ КАПУСТОЮ

Ніжно шинкуємо молоду капусту, додаємо свіжий огірок та соковиту зелену цибульку. Поливаємо ароматною домашньою олією та краплинками щастя

79  грн 220 г
САЛАТ З ПОЛУНИЦЕЮ

Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові

219  грн 250 г
САЛАТ З РЕДИСКОЮ

Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити

95  грн 250 г
САЛАТ ЗІ СПАРЖЕЮ ТА КІНОА

Хрустке листя салату міксуємо із бланшованою спаржею, свіжою м’ятою та червоною кіноа. Знайомимо композицію із запашною в’яленою журавлиною, соковитою грушею та огірком. Додаємо сир страчателла, посипаємо мигдалем, поливаємо медово-лаймовим соусом та даруємо страві багато-багато ніжності

185  грн 280 г
САЛАТ ІЗ ТЕЛЯТИНОЮ

Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом

239  грн 260 г
САЛАТ ФАББРО

Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту

139  грн 250 г
САЛАТ ЦЕЗАР

Низкою викладаємо скибки обсмаженого курячого філе, додаємо запашний бекон та мікс салатів. Поливаємо традиційним соусом цезар та посипаємо пармезаном. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та французькими крутонами

205  грн 270 г
ЦЕЗАР З КРЕВЕТКОЮ ТА КОПЧЕНИМ ЛОСОСЕМ

Паніровані тигрові креветки обсмажуємо до рум’яної скоринки. Компонуємо з копченим філе лосося, міксом салатів і пармезаном, присмачуємо легендарним соусом цезар. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та крутонами

295  грн 290 г

Гарніри

ДЕРУНИ КАРТОПЛЯНІ

Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана

119  грн 300-50 г
КАРТОПЛЯ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана

112  грн 250 г
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ

Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку

69  грн 200 г
ПАТАТА ФРІТЕ

Шматочки картоплі обсмажуємо у фритюрі та подаємо із томатним соусом

99  грн 170-50 г

Українська кухня

Бургери

Перші страви

Бульйон з пастою Fresca

Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті

132  грн 420 г
СИРНИЙ СУП З БЕКОНОМ

Готуємо на курячому бульйоні з додаванням цибулі, вершкового сиру, чеддеру, часнику та свіжих томатів. Подаємо зі смаженим беконом, бринзою та шпинатом

179  грн 250 г
СОЛЯНКА М’ЯСНА

Містить повну палітру смаків, адже тут поєднані копчені ошийок та грудинка, куряче філе, теляче серце, морква, квашені огірки, маслини і цибуля. Подаємо із селянською сметаною та чіабатою

159  грн 400-80 г

Паста

ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ

Власноруч створюємо пасту та готуємо разом із телячим фаршем. Подаємо із пряним томатним соусом з додаванням базиліку, сиру страчателла, часнику та італійського шарму

175  грн 260 г
Спагеті із сирним соусом та креветкою

Спагеті подаємо під соусом на основі сиру маскарпоне та пармезан. Додаємо тигрові креветки, притрушуємо італійською гремолатою та поливаємо оливковою олією

259  грн 330 г
СПАГЕТІ КАРБОНАРА

До спагеті додаємо смужки бекону й обгортаємо страву вершковим соусом. Підкреслюємо смак рум’яною цибулькою, жовтком і пармезаном

152  грн 320 г
ТАЛЬЯТЕЛЕ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

Пасту насичуємо шматочками курячого філе, печерицями та  поливаємо вершковим соусом. Додаємо цибульку і тертий сир пармезан

152  грн 320 г
ТОРТЕЛІНІ З ТЕЛЯТИНОЮ

Власноруч готуємо харизматичні італійські тортеліні із телячого фаршу. Завершуємо страву маш-салатом і найніжнішим сиром страчателла. Посипаємо мигдалем, духмяним чебрецем, скроплюємо олією та найкращими спогадами про подорожі

239  грн 320 г

Кондитерські вироби

Напої

30  грн
65  грн
45  грн
Fanta

0,5л

45  грн
35  грн
Sprite

0,5л

45  грн
КОМПОТ

Фруктово-ягідний букет із яскравими нотками вишні готуємо за особливим рецептом, додаючи бабусиної турботи та маминої любові. Маємо сказати, що використовуємо трішки цукру для домашньої атмосфери: 63 г на 1 л компоту

75 грн/л

 

75  грн
МІЛКШЕЙК

смаки: ванільний, банановий, полуничний, шоколадний, малиновий

85  грн 220 г
70  грн
120  грн
65  грн
120  грн
120  грн
120  грн

Немає в наявності

89  грн
70  грн
65  грн
65  грн
120  грн
120  грн
УЗВАР

Запашні сухофрукти міксуємо із темпераментною копченою грушею та лимоном. Завершуємо напій додаванням 50 г цукру на 1 л узвару, щоб смакувало як вдома

49 грн/1л

59  грн
120  грн
120  грн
65  грн
65  грн

Млинці

МЛИНЕЦЬ З КУРКОЮ, СИРОМ ТА ПЕЧЕРИЦЯМИ

Смакує як вдома: у дбайливо приготований млинець загортаємо курочку, сир та обсмажені печериці. Подаємо з майонезом

145  грн 300-30 г

Холодні закуски

ДОМАШНІ МАРИНУВАННЯ

Як і годиться, готуємо самі: мариновані огірки, томати та капуста за класичним рецептом найкраще смакують до наших гарнірів

92  грн 400 г
НЕАПОЛЬСЬКІ БОЧКОВІ ОЛИВКИ

відбірні оливки з італійських плантацій; обережно — плоди із кісточками!

65  грн 100 г
ОСЕЛЕДЕЦЬ НА ІТАЛІЙСЬКИЙ МАНЕР

шматочки філе, витриманого у в прянощах, подаємо зі смаженою картоплею та маринованою цибулею

112  грн 200 г
СИРНЕ ПЛАТО

Красиво нарізаємо гауду, фета, пармезан, горгонзолу, бринзу болгарську та моцарелу. Подаємо із гранатовим соусом та медом

298  грн 310-50 г
ФІРМОВА М’ЯСНА ДОШКА

Нарізаємо салямі тоскана та сирокопчену салямі. А до них додаємо витвори власного копчення: домашню ковбаску, соковиту підчеревину,ошийок та ніжно-рожеве філе курчати. Подаємо із соусами та паличками грисіні

244  грн 260-70 г

Android
додаток

BIG FAMILY

Big Family – унікальний додаток, який прийшов на заміну традиційним системам лояльності. Все, що Ви хотіли б дізнатися про заклад вже тут: візуалізоване меню, детальний опис страв і напоїв, бонусна система, реальна можливість витрачати бонуси замість грошей в обраних закладах

IOS
додаток

Android
додаток

IOS
додаток