Номери служби доставки:
Номери закладів:
Томатам чері та бебі моцарелі так пасують соуси песто й маринара, що ми не шкодуємо інгредієнтів. Додаємо щедро, щоб смакувало як у матусі Італії
Улюблениця гурманів, яку готуємо із щедрою порцією міксу сирів: гауда, моцарела, горгонзола та пармезан. Соус: вершковий
Міксуємо соковитий бекон і напівкопчену салямі із прошутто котто ді манзо, курячим копченим філе, беконом та класичною салямі. Додаємо свіжі томати та сир моцарела. Соус: bbq
Соковитий бекон і напівкопчена салямі у компанії з прошутто котто поєднуємо із свіжими томатами. Додаємо перчик папероні для делікатної пікантності. Соуси: чилі та маринара
Тоненько шинкуємо вишукане прошутто котто, бекон і прошутто котто ді манзо. Додаємо апетитні мисливські сосиски та салямі. Прикрашаємо свіжими томатами та сиром моцарела. Соус: маринара
На фірмовому тісті викладаємо пароварене прошутто котто, смужки апетитного бекону та перепелині яйця. Цибулю заздалегідь маринуємо й також додаємо до піци. Завершуємо композицію свіжими томатами та великою порцією моцарели. Соус: вершковий
Додаємо делікатні прошутто котто ді манзо, класичний прошутто котто, ароматне копчене куряче філе та соковитий бекон. Прикрашаємо печерицями, свіжими томатами й солодким перцем. Довершуємо композицію великою порцією моцарели. Соус: маринара
Міксуємо три види ніжної курятини: філе копчене, томлене в спеціях та запечене. До м’яса додаємо запашний ананас, свіжі томати та моцарелу. Соус: маринара
До ніжного бекону, салямі та прошутто котто додаємо свіжі томати, печериці й гострий перець папероні. Щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
До запеченого ошийка із добірної свинини додаємо салямі, оливки та печериці. Довершуємо цю соковиту комбінацію сиром філадельфія, горгонзола та моцарела. Соус: маринара
Два види філе, копчене і томлене в спеціях, доповнюємо рум’яною запеченою курочкою. Додаємо свіжі томати, печериці й солодкий перець, вирощені на місцевих фермах, та щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
До прошутто котто нарізаємо мисливські сосиски і копчене куряче філе. Додаємо ароматні печериці та свіжі томати із місцевих ферм. Прикрашаємо маринованою цибулею та ніжною моцарелою. Соус: маринара
Трійка, люба поціновувачам ролів: лосось, філадельфія та ароматна груша. Додаємо ще ікру тобіко і карамельний соус унагі, щоб було цілковито апетитно
Хвацько закручений і такий смачний: сурімі та водорості хіяші дарують ролу легкий морський відтінок, огірок – правильну структуру, сир філадельфія – легку делікатність
Сурімі компонуємо зі свіжим огірком та ікрою тобіко. Доповнюємо кремовою філадельфією, моцарелою, японським майонезом. Посипаємо кунжутом
Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом
Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко
Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі
Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку
Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом
подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом
Роли: чорний дракон, зелений дракон, червоний дракон, фірмовий террамаре
Бездоганність у кожному шматочку: смак лосося підкреслюємо ідеально стиглим авокадо та ніжною філадельфією. Прикрашаємо ікрою тобіко
Роли: філадельфія, сяке унагі рол, сяке кунсей макі, вакаме рол, сяке макі
Роли: каліфорнія з лососем, каліфорнія з крабом, каліфорнія з вугрем, каліфорнія з креветкою
Традиційно смачно: водорості хіяші подаємо з кунжутом і горіховим соусом гомодарі
Головний інгредієнт – добірна тигрова креветка. До неї додаємо легкий, з насиченим горіховим смаком салат лоло роса, свіжий огірок і соус спайс
Ніжність лосося підкреслюємо кораловим салатом лоло роса, соковитим огірком і соусом спайс
Витончена смакота: нарізаємо копчений лосось та елітне авокадо з яскраво-зеленою м’якоттю, додаємо філадельфію і притрушуємо стружкою тунця. Неможливо втриматись
подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом
Цілковита насолода: ніжний лосось поєднуємо з філем вугра та освіжальним огірком. Щедро додаємо філадельфію та ювелірно прикрашаємо ікрою тобіко
Роли: cheese рол, grill рол, золотий дракон, футомак рол, каліфорнія з креветкою, ебі-авокадо, суші з лососем – 2 шт., суші з копченим лососем – 2 шт., суші з тигровою креветкою – 2 шт.
Роли: футомак із копченим лососем, рол з окунем кабаякі, каліфорнія з крабом, філадельфія з грушею
подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом
Двічі неповторний та неймовірно смачний: вугор та хрумкий огірок поєднуємо з філадельфією та посипаємо кунжутом
Апетитний мікс: до копченого лосося із витонченим смаком додаємо авокадо із горіховим нотками та ніжну філадельфію
Суперлегкий та ніжний: додаємо лише лосось, свіжий огірок і філадельфію. Кажуть, цей рол не додає калорій, навіть якщо з’їсти вночі
Японський рол з американським акцентом: комбінуємо лосось та апельсин, додаємо триплет із філадельфії, ікри тобіко та духмяного кунжуту. Смак, що вражає
Усе найсмачніше тут: спіле авокадо й огірок поєднуємо з лососем та вугрем. Зверху оздоблюємо крапельками японського майонезу та ікрою тобіко
Екзотичний мікс: смачний вугор доповнюємо свіжим огірком, філадельфією, лососем, традиційним омлетом томаго-які, вишуканим соусом унагі та кунжутом для краси й аромату
До тигрової креветки додаємо філе лосося, авокадо і філадельфію. Прикрашаємо шапочкою із соусу спайс
Філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю. Подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та солодко-гострим sweet-chili
Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком
Запікаємо морського окуня із сичуанським перцем для неповторного лимонно-деревного аромату. Довершуємо страву карамелізованою скоринкою із авторської суміші соусів
Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут
Їх багато не буває: до рису додаємо мідії, лосось та тигрові креветки. Заправляємо устричним та соєвим соусами, посипаємо кунжутом. Подаємо з огірком та імбиром
Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар
Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи
Обсмажену курячу печінку викладаємо поруч із вежею салату лоло роса у горіховому дресінгу. Подаємо зі свіжими і карамелізованими яблуками
Недаремно він так припадає до душі, адже тут збірна суперфудів: свіжі томати, солодкий перець, огірки, оливки/маслини, цибуля, сир фета, лимон. Заправляємо оливковою олією
Ніжно шинкуємо молоду капусту, додаємо свіжий огірок та соковиту зелену цибульку. Поливаємо ароматною домашньою олією та краплинками щастя
Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові
Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити
Хрустке листя салату міксуємо із бланшованою спаржею, свіжою м’ятою та червоною кіноа. Знайомимо композицію із запашною в’яленою журавлиною, соковитою грушею та огірком. Додаємо сир страчателла, посипаємо мигдалем, поливаємо медово-лаймовим соусом та даруємо страві багато-багато ніжності
Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом
Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту
Низкою викладаємо скибки обсмаженого курячого філе, додаємо запашний бекон та мікс салатів. Поливаємо традиційним соусом цезар та посипаємо пармезаном. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та французькими крутонами
Паніровані тигрові креветки обсмажуємо до рум’яної скоринки. Компонуємо з копченим філе лосося, міксом салатів і пармезаном, присмачуємо легендарним соусом цезар. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та крутонами
Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана
Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана
Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку
Шматочки картоплі обсмажуємо у фритюрі та подаємо із томатним соусом
Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті
Готуємо на курячому бульйоні з додаванням цибулі, вершкового сиру, чеддеру, часнику та свіжих томатів. Подаємо зі смаженим беконом, бринзою та шпинатом
Містить повну палітру смаків, адже тут поєднані копчені ошийок та грудинка, куряче філе, теляче серце, морква, квашені огірки, маслини і цибуля. Подаємо із селянською сметаною та чіабатою
Власноруч створюємо пасту та готуємо разом із телячим фаршем. Подаємо із пряним томатним соусом з додаванням базиліку, сиру страчателла, часнику та італійського шарму
Спагеті подаємо під соусом на основі сиру маскарпоне та пармезан. Додаємо тигрові креветки, притрушуємо італійською гремолатою та поливаємо оливковою олією
До спагеті додаємо смужки бекону й обгортаємо страву вершковим соусом. Підкреслюємо смак рум’яною цибулькою, жовтком і пармезаном
Пасту насичуємо шматочками курячого філе, печерицями та поливаємо вершковим соусом. Додаємо цибульку і тертий сир пармезан
Власноруч готуємо харизматичні італійські тортеліні із телячого фаршу. Завершуємо страву маш-салатом і найніжнішим сиром страчателла. Посипаємо мигдалем, духмяним чебрецем, скроплюємо олією та найкращими спогадами про подорожі
Фруктово-ягідний букет із яскравими нотками вишні готуємо за особливим рецептом, додаючи бабусиної турботи та маминої любові. Маємо сказати, що використовуємо трішки цукру для домашньої атмосфери: 63 г на 1 л компоту
75 грн/л
смаки: ванільний, банановий, полуничний, шоколадний, малиновий
Запашні сухофрукти міксуємо із темпераментною копченою грушею та лимоном. Завершуємо напій додаванням 50 г цукру на 1 л узвару, щоб смакувало як вдома
49 грн/1л
Смакує як вдома: у дбайливо приготований млинець загортаємо курочку, сир та обсмажені печериці. Подаємо з майонезом
Як і годиться, готуємо самі: мариновані огірки, томати та капуста за класичним рецептом найкраще смакують до наших гарнірів
відбірні оливки з італійських плантацій; обережно — плоди із кісточками!
шматочки філе, витриманого у в прянощах, подаємо зі смаженою картоплею та маринованою цибулею
Красиво нарізаємо гауду, фета, пармезан, горгонзолу, бринзу болгарську та моцарелу. Подаємо із гранатовим соусом та медом
Нарізаємо салямі тоскана та сирокопчену салямі. А до них додаємо витвори власного копчення: домашню ковбаску, соковиту підчеревину,ошийок та ніжно-рожеве філе курчати. Подаємо із соусами та паличками грисіні
Big Family – унікальний додаток, який прийшов на заміну традиційним системам лояльності. Все, що Ви хотіли б дізнатися про заклад вже тут: візуалізоване меню, детальний опис страв і напоїв, бонусна система, реальна можливість витрачати бонуси замість грошей в обраних закладах