Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Пісне меню
Наваристий бульйон з сухих білих грибів, гриби печериці , білий гриб, морква, цибуля, картопля та зелень(петрушка та зелена цибуля)
Мікс салату (Ромен, айсберг та шпинат) заправлений соусом на основі яблучного та лимонного фрешу з додаванням базиліка, боби едамаме, броколі, авокадо та огірок, присипається мигдалевими пластівцями.
Пиріг з листового тіста з начинкою з картоплі, обсмажених печериць та сухих білих грибів з додаванням чебрецю, подається на шпинатному кремі (склад крему – шпинат, горіхи кешю,часник, апельсиновий фреш) та салатом з зелені, вялених томатів та маслин.
Смажена картопля з білим грибом, гливами та печерицями , з додаванням цибулі, перцю Чилі та часнику, свіжа петрушка, зелена цибуля та труфельна олія.
Грінка з подового хлібу, авокадо, вялені томати, запечений перець,цибуля Марс, петрушка, кунжут,лимонний фреш та оливкова олія . Подається з кінзою, копченим сиром тофу та долькою лайму.
Хумус з білої фасолі з додавання кунжутної пасти та прянощів. Пікантний фалафель (обсмажені кульки з
нуту, з додавання пряних спецій та гострого перцю), кінза та тост з подового хлібу.