Додаткова інформація
Вага | Невідомо |
---|---|
Розміри | Невідомо |
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Піца / НЕАПОЛІТАНА
Міксуємо три види ніжної курятини: філе копчене, томлене в спеціях та запечене. До м’яса додаємо запашний ананас, свіжі томати та моцарелу. Соус: маринара
Вага | Невідомо |
---|---|
Розміри | Невідомо |
Соковитий бекон і напівкопчена салямі у компанії з прошутто котто поєднуємо із свіжими томатами. Додаємо перчик папероні для делікатної пікантності. Соуси: чилі та маринара
Улюблениця гурманів, яку готуємо із щедрою порцією міксу сирів: гауда, моцарела, горгонзола та пармезан. Соус: вершковий
Тоненько шинкуємо вишукане прошутто котто, бекон і прошутто котто ді манзо. Додаємо апетитні мисливські сосиски та салямі. Прикрашаємо свіжими томатами та сиром моцарела. Соус: маринара
Міксуємо соковитий бекон і напівкопчену салямі із прошутто котто ді манзо, курячим копченим філе, беконом та класичною салямі. Додаємо свіжі томати та сир моцарела. Соус: bbq
На фірмовому тісті викладаємо пароварене прошутто котто, смужки апетитного бекону та перепелині яйця. Цибулю заздалегідь маринуємо й також додаємо до піци. Завершуємо композицію свіжими томатами та великою порцією моцарели. Соус: вершковий
Два види філе, копчене і томлене в спеціях, доповнюємо рум’яною запеченою курочкою. Додаємо свіжі томати, печериці й солодкий перець, вирощені на місцевих фермах, та щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
Відгуки
Відгуків немає, поки що.