Тістечко Кокосове

Білий ванільний бісквіт, просочений кокосовим сиропом, з додаванням вершкового крему, кокосу та прикрашений кокосовою стружкою.

110  грн 110 г
ТОРТ ДОБАС

пухнастий шоколадний бісквіт зі згущеним молоком; коржі просочуємо сметанно-масляним кремом, збитим із вареним згущеним молоком і смаженими волоськими горіхами

80  грн 130 г
ТОРТ ЄГИПЕТСЬКИЙ

хрумкі коржі з горіхового безе доповнюємо заварним кремом та карамелізованими волоськими горіхами

85  грн 140 г
ТОРТ ЗАХЕР

шоколадний бісквіт брауні з прошарком абрикосового конфітюру, вкритий шоколадним кремом ганаш

95  грн 120 г
ТОРТ НАПОЛЕОН

тонкі коржі з листкового тіста, просочені заварним кремом із вершковим маслом і згущеним молоком

100  грн 200 г
ТОРТ СНІКЕРС

між шарами шоколадного бісквіта — густий крем із вершкового сиру, солона карамель та смажений арахіс

100  грн 130 г
грн
УНАГІ МАКІ (ВУГОР)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

169  грн 120-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРЕМ

Двічі неповторний та неймовірно смачний: вугор та хрумкий огірок поєднуємо з філадельфією та посипаємо кунжутом

252  грн 250-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ ЗІ СТРУЖКОЮ ТУНЦЯ

Витончена смакота: нарізаємо лосось та елітне авокадо з яскраво-зеленою м’якоттю, додаємо філадельфію і притрушуємо стружкою тунця. Неможливо втриматись

259  грн 220-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ ЛАЙТ

Суперлегкий та ніжний: додаємо лише лосось, свіжий огірок і філадельфію. Кажуть, цей рол не додає калорій, навіть якщо з’їсти вночі

235  грн 250-20 г
ФІЛЕ СІБАСА З ОВОЧАМИ

Ніжне філе сібаса запечене з ароматними травами до золотистої скоринки. Доповнюється овочами: картопля, цукіні, томати та шпинат, приготовані на курячому бульйоні з додаванням вершкового масла для ніжного смаку

389  грн 330 г

Завантаження...