СЛОЙКА АРАГОСТА

тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом

80  грн
СМАЖЕНА КОВБАСКА З ХОСПЕРУ

Подаємо з трюфельним пюре та цибулею конфі

299  грн
СОЛЯНКА М’ЯСНА

Містить повну палітру смаків, адже тут поєднані копчені ошийок та грудинка, куряче філе, теляче серце, морква, квашені огірки, маслини і цибуля. Подаємо із селянською сметаною.

159  грн 400-80 г
СПАЙС РОЛ З КРЕВЕТКОЮ

Головний інгредієнт – добірна тигрова креветка. До неї додаємо легкий, з насиченим горіховим смаком салат лоло роса, свіжий огірок і соус спайс

190  грн 240-20 г
СПАЙС РОЛ З ЛОСОСЕМ

Ніжність лосося підкреслюємо кораловим салатом лоло  роса, соковитим огірком і соусом спайс

198  грн 250-20 г
СТЕЙК ПО-МІЛАНСЬКИ

Ніжно обсмажуємо соковитий стейк зі свинини на кістці

145  грн 100 г
СТЕЙК СТРИПЛОЙН (НЬЮ-ЙОРК)

Класичний стейк із телятини готуємо за традиційним рецептом. Ступінь обсмаження вибирайте за бажанням

190  грн 100 г
СЯКЕ КУНСЕЙ МАКІ

Витончена смакота: нарізаємо копчений лосось та елітне авокадо з яскраво-зеленою м’якоттю, додаємо філадельфію і притрушуємо стружкою тунця. Неможливо втриматись

259  грн 220-20 г
СЯКЕ МАКІ (ЛОСОСЬ)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

160  грн 110-20 г
СЯКЕ УНАГІ РОЛ

Цілковита насолода: ніжний лосось поєднуємо з філем вугра та освіжальним огірком. Щедро додаємо філадельфію та ювелірно прикрашаємо ікрою тобіко

329  грн 300-20 г
ТАЛЬЯТЕЛЕ З КУРКОЮ ТА ГЛИВАМИ

Власноруч готуємо фірмову пасту та міксуємо із курячим бульйоном, часниковою олією, вершками та спеціями. А зверху – шматочки апетитного курячого стегенця, ароматні гливи, трішки цибульки та вишуканий сир із пліснявою для особливого смаку

189  грн 300 г
ТАР-ТАР З ЛОСОСЕМ

Свіжий лосось з чорною ікрою та зеленою цибулею, з кремовим йогуртовим соусом і апельсиновим соусом для гармонійного смаку. Подаємо зі шматком ароматного подового хліба

310  грн 130-60 г

Завантаження...