Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Куряча печінка смакуватиме по-новому, якщо спробуєте її у комбінації із соусом світ-чилі, свіжим листям салату, соковитою грушею, хрумкими чері та перепелиними яйцями. Додаємо мигдалевих горішків, спеції та заправляємо медово-гірчичним соусом із додаванням крем-йогурту
Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом
Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту
Той самий «Цезар», після якого хочеться замовити білети в Італію. Готуємо із делікатно обсмаженого м’яса курячого стегна із додаванням помідорів чері, крутонів, курячих яєць, обсмаженого бекону та листя салату. Завершуємо страву класичним соусом Цезар
Роли: каліфорнія з лососем, каліфорнія з крабом, каліфорнія з вугрем, каліфорнія з креветкою
Роли: філадельфія з сніжним крабом, філадельфія класична, філадельфія з вугрем, філадельфія з креветкою.
Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар
Традиційно смачно: водорості хіяші подаємо з кунжутом і горіховим соусом гомодарі
Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками
тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом