САЛАТ З КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ

Куряча печінка смакуватиме по-новому, якщо спробуєте її у комбінації із соусом світ-чилі, свіжим листям салату, соковитою грушею, хрумкими чері та перепелиними яйцями. Додаємо мигдалевих горішків, спеції та заправляємо медово-гірчичним соусом із додаванням крем-йогурту

199  грн 255 г
САЛАТ ІЗ ТЕЛЯТИНОЮ

Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом

250  грн 260 г
САЛАТ ФАББРО

Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту

169  грн 250 г
САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ

Той самий «Цезар», після якого хочеться замовити білети в Італію. Готуємо із делікатно обсмаженого м’яса курячого стегна із додаванням помідорів чері, крутонів, курячих яєць, обсмаженого бекону та листя салату. Завершуємо страву класичним соусом Цезар

269  грн 300 г
СЕТ КАЛІФОРНІЯ

Роли: каліфорнія з лососем, каліфорнія з крабом, каліфорнія з вугрем, каліфорнія з креветкою

1100  грн 1100 г
СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ

Роли: філадельфія з сніжним крабом, філадельфія класична, філадельфія з вугрем, філадельфія з креветкою.

1050  грн 1100 г
СИРНІ ПАЛИЧКИ

Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар

195  грн 200-30 г
СИФУДО САРАДА

Традиційно смачно: водорості хіяші подаємо з кунжутом і горіховим соусом гомодарі

95  грн 130 г
120  грн
120  грн
СКУМБРІЯ

Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками

95  грн 100 г
СЛОЙКА АРАГОСТА

тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом

90  грн

Завантаження...