120  грн

Немає в наявності

89  грн
65  грн
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

98  грн 240 г
65  грн
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром

169  грн 250 г
РІБАЙ

Преміальний шматок яловичого філе, вирізаний з реберної частини, обсмажуємо до ступеня обсмаження, який вам найбільше подобається. До речі, особливість цього стейка в тому, що жирові прожилки під час приготування тануть і надають м’ясу додаткової м’якості

246  грн 100 г
Рол Філадельфія

Бездоганність у кожному шматочку: смак лосося підкреслюємо ідеально стиглим авокадо та ніжною філадельфією. Прикрашаємо ікрою тобіко

310  грн 290-20 г
РОМОВА БАБА З НУТЕЛОЮ

здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом та вкритий гіркою з двох кремів: заварного та нутели

115  грн 250 г
РОМОВА БАБА З ФРУКТАМИ

здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом; зверху на шар заварного крему викладаємо свіжі сезонні фрукти

115  грн 250 г
САКУРА

Роли: філадельфія, сяке унагі рол, сяке кунсей макі, вакаме рол, сяке макі

1155  грн 1150 г
САЛАТ ГРЕЦЬКИЙ ІЗ СОУСОМ З РУКОЛИ

Відчуйте себе на березі Середземного моря разом із міксом хрумких огірочків, соковитих томатів, болгарського перцю, сиру фета, міксом маслин та оливок. А для довершеного смаку приправляємо страву спеціями та соусом із руколи

219  грн 370 г

Завантаження...