МАКАРОН

французьке мигдальне тістечко, дві половинки якого поєднані вершковим кремом; варіації кремів: ягідний, шоколадний, обліпиховий, ківі, лавандовий, дорблю, кокосовий

55  грн 27 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МАРИНОВАНОСТІ ВІД ДЖОВАННІ

Цукіні, морква, баклажан, мариновані в бальзамічному оцті, оливковій олії, лимонному фреші, з додаванням перцю чилі, часнику та петрушки

224  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ

Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках

285  грн 400 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МІКС МАСЛИН ТА ОЛИВОК

Добірні маслини каламата та зелені оливки без кісточок подаємо зі свіжою зеленню та ароматними в’яленими томатами. Для пікантного смаку завершуємо страву соусом ворчестер та фірмовою заправкою із оцту, рослинної олії та спецій

119  грн 160 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МІЛКШЕЙК

смаки: ванільний, банановий, полуничний, шоколадний, малиновий

129  грн 220 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
Млинці з куркою та соусом

Готуємо тоненькі ніжні млинці та начиняємо їх курочкою у вершковому соусі з ароматним беконом, печерицями, освіжним горошком та зеленою олією

179  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
НЬОКИ З ГРИБАМИ

Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею

280  грн 350 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
НЬОКИ З КРЕВЕТКАМИ

Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення

280  грн 350 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОВОЧЕВА НАРІЗКА

Делікатно нарізаємо хрумкі свіжі огірочки, томати та болгарський перець. Подаємо з ароматною зеленню

139  грн 370 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОВОЧЕВИЙ САЛАТ З ПРЯНОЮ ОЛІЄЮ

Вас огорне справжня домашня атмосфера, коли скуштуєте авторський мікс зі свіжих огірочків, томатів, болгарського перчика, зеленої цибулі та міксу кропу й петрушки. А для найкращого смаку додаємо кінзу та заправляємо соусом із фрешу лемона, спецій та олії.

138  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОВОЧІ ГРИЛЬ

Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів

189  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОКУНЬ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ З В’ЯЛЕНИМИ ГЛИВАМИ

Добірний окунь у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією

325  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:

Завантаження...