Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
Добірні маслини каламата та зелені оливки без кісточок подаємо зі свіжою зеленню та ароматними в’яленими томатами. Для пікантного смаку завершуємо страву соусом ворчестер та фірмовою заправкою із оцту, рослинної олії та спецій
смаки: ванільний, банановий, полуничний, шоколадний, малиновий
Готуємо тоненькі ніжні млинці та начиняємо їх курочкою у вершковому соусі з ароматним беконом, печерицями, освіжним горошком та зеленою олією
Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею
Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення
Делікатно нарізаємо хрумкі свіжі огірочки, томати та болгарський перець. Подаємо з ароматною зеленню
Вас огорне справжня домашня атмосфера, коли скуштуєте авторський мікс зі свіжих огірочків, томатів, болгарського перчика, зеленої цибулі та міксу кропу й петрушки. А для найкращого смаку додаємо кінзу та заправляємо соусом із фрешу лемона, спецій та олії.
Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів
Добірний окунь у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією
шматочки філе, витриманого у в прянощах, подаємо зі смаженою картоплею та маринованою цибулею