ЕКЛЕР ВАНІЛЬНИЙ

заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю

85  грн 130 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЗЕЛЕНИЙ ДРАКОН

Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом

284  грн 290-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЗЕЛЕНИЙ САЛАТ

Мікс салату (Ромен, айсберг та шпинат) заправлений соусом на основі яблучного та лимонного фрешу з додаванням базиліка, боби едамаме, броколі, авокадо та огірок, присипається мигдалевими пластівцями.

209  грн 280 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАЛІФОРНІЯ З ВУГРЕМ

Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі

299  грн 300-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАЛІФОРНІЯ З КРАБОМ

Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку

238  грн 290-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАЛІФОРНІЯ З КРЕВЕТКОЮ

Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко

285  грн 300-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАЛІФОРНІЯ З ЛОСОСЕМ

Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом

298  грн 300-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАППА МАКІ (ОГІРОК)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

55  грн 100-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРПАЧО З ЯЗИКА

Вишукане поєднання смаків: ніжний відварений язик, замаринований у пікантній суміші часнику та спецій, що додають йому глибини та аромату. Страва гармонійно доповнюється хрусткими огірками, яскравим перцем чилі, соковитими помідорами чері та свіжою зеленню

238  грн 180 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою

195  грн 330 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана

136  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ

Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку

92  грн 200 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:

Завантаження...