КАЛІФОРНІЯ З ЛОСОСЕМ

Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом

285  грн 300-20 г
КАППА МАКІ (ОГІРОК)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

55  грн 100-20 г
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою

175  грн 330 г
КАРТОПЛЯ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана

125  грн 250 г
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ

Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку

80  грн 200 г
КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ

Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба

319  грн 200-60 г
КУРЯЧИЙ СТЕЙК З СОУСОМ ПОРЧІНІ

смажене куряче філе смажене в хоспері з соусом порчіні

199  грн
КУРЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ

Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.

252  грн 280 г
ЛАВАШ НА ГРИЛІ

Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені

115  грн 200 г
ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ

Готуємо з телячого фаршу та пасти власного виробництва, подаємо з пряним томатним соусом з додаванням базиліку та часнику з сиром страчатела

189  грн 260 г
ЛИМОННИЙ ТАРТ

відкритий пиріг; основа — легке й розсипчасте пісочне тісто, але досить міцне, щоб утримати кисло-солодкий лимонний курд і хвильки солодкої меренги

85  грн
МАКАРОН

французьке мигдальне тістечко, дві половинки якого поєднані вершковим кремом; варіації кремів: ягідний, шоколадний, обліпиховий, ківі, лавандовий, дорблю, кокосовий

60  грн 27 г

Завантаження...