Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Поєднуємо лосось зі свіжим авокадо. Комбінуємо із тоненько нарізаним огірком та ікрою тобіко, які додають приємного хрумкоту. Присмачуємо справжнім японським майонезом
подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана
Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку
Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба
смажене куряче філе смажене в хоспері з соусом порчіні
Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.
Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені
Готуємо з телячого фаршу та пасти власного виробництва, подаємо з пряним томатним соусом з додаванням базиліку та часнику з сиром страчатела
відкритий пиріг; основа — легке й розсипчасте пісочне тісто, але досить міцне, щоб утримати кисло-солодкий лимонний курд і хвильки солодкої меренги
французьке мигдальне тістечко, дві половинки якого поєднані вершковим кремом; варіації кремів: ягідний, шоколадний, обліпиховий, ківі, лавандовий, дорблю, кокосовий