Бульйон з пастою Fresca

Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті

132  грн 420 г
ГАРБУЗОВИЙ КРЕМ-СУП З КРЕВЕТКАМИ

Ніжний кремовий суп із гарбуза, збагачений вершками та бульйоном, з обсмаженими тигровими креветками. Посипаний ароматним насінням соняшника та гарбуза, а також пікантним арахісом для вишуканого завершення

217  грн 320 г
ГАРБУЗОВІ ОЛАДКИ

Соковиті гарбузові оладки на ніжній подушці з крем-сиру, доповнені. Ідеально звареним яйцем пашот.
Поливаються ароматним сирним соусом і обсипаються цибулевим кранчем для додаткової текстури і смаку

196  грн 320 г
ГАРЯЧИЙ КРАБ

Сурімі компонуємо зі свіжим огірком та ікрою тобіко. Доповнюємо кремовою філадельфією, моцарелою, японським майонезом. Посипаємо кунжутом

185  грн 280-20 г
Горішки

Горішки з пісочного тіста з кремом на основі вареного згущеного молока та вершкового масла, з волоськими горіхами

60  грн 110 г
ГРИБНИЙ КРЕМ-СУП

готуємо з печериць, двох видів білих грибів з додаванням вершкового масла, вершків, курячого бульйону та спецій. Подаємо з запеченими гливами , зеленою цибулею, трюфельною олією та смаженим арахісом.

169  грн 350-30 г
ДЕРУНИ КАРТОПЛЯНІ

Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана

128  грн 300-50 г
ЕКЛЕР ВАНІЛЬНИЙ

заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю

85  грн 130 г
ЗЕЛЕНИЙ ДРАКОН

Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом

275  грн 290-20 г
КАЛІФОРНІЯ З ВУГРЕМ

Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі

285  грн 300-20 г
КАЛІФОРНІЯ З КРАБОМ

Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку

238  грн 290-20 г
КАЛІФОРНІЯ З КРЕВЕТКОЮ

Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко

285  грн 300-20 г

Завантаження...