Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті
Ніжний кремовий суп із гарбуза, збагачений вершками та бульйоном, з обсмаженими тигровими креветками. Посипаний ароматним насінням соняшника та гарбуза, а також пікантним арахісом для вишуканого завершення
Соковиті гарбузові оладки на ніжній подушці з крем-сиру, доповнені. Ідеально звареним яйцем пашот.
Поливаються ароматним сирним соусом і обсипаються цибулевим кранчем для додаткової текстури і смаку
Сурімі компонуємо зі свіжим огірком та ікрою тобіко. Доповнюємо кремовою філадельфією, моцарелою, японським майонезом. Посипаємо кунжутом
Горішки з пісочного тіста з кремом на основі вареного згущеного молока та вершкового масла, з волоськими горіхами
готуємо з печериць, двох видів білих грибів з додаванням вершкового масла, вершків, курячого бульйону та спецій. Подаємо з запеченими гливами , зеленою цибулею, трюфельною олією та смаженим арахісом.
Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана
заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю
Неймовірне поєднання: смаженому вугру неймовірно пасує горіховий смак авокадо і прохолода огірка. Поєднуємо їх із ікрою тобіко, японським майонезом та омлетом томаго. А потім поливаємо солодко-солоним соусом унагі та посипаємо смаженим кунжутом
Смажений вугор, омлет томаго-які, авокадо та свіжий огірок загортаємо в шубку із кунжуту та поливаємо соусом унагі
Сурімі доповнюємо авокадо, слайсами огірка, ікрою тобіко та повітряною філадельфією для делікатного витонченого смаку
Відбірну тигрову креветку комбінуємо із авокадо та збалансовуємо смак свіженьким огірком, філадельфією та ікрою тобіко