Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі
До ніжного бекону, салямі та прошутто котто додаємо свіжі томати, печериці й гострий перець папероні. Щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
До запеченого ошийка із добірної свинини додаємо салямі, оливки та печериці. Довершуємо цю соковиту комбінацію сиром філадельфія, горгонзола та моцарела. Соус: маринара
Два види філе, копчене і томлене в спеціях, доповнюємо рум’яною запеченою курочкою. Додаємо свіжі томати, печериці й солодкий перець, вирощені на місцевих фермах, та щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
До прошутто котто нарізаємо мисливські сосиски і копчене куряче філе. Додаємо ароматні печериці та свіжі томати із місцевих ферм. Прикрашаємо маринованою цибулею та ніжною моцарелою. Соус: маринара