Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
Томатам чері та бебі моцарелі так пасують соуси песто й маринара, що ми не шкодуємо інгредієнтів. Додаємо щедро, щоб смакувало як у матусі Італії
Улюблениця гурманів, яку готуємо із щедрою порцією міксу сирів: гауда, моцарела, горгонзола та пармезан. Соус: вершковий
Міксуємо соковитий бекон і напівкопчену салямі із прошутто котто ді манзо, курячим копченим філе, беконом та класичною салямі. Додаємо свіжі томати та сир моцарела. Соус: bbq
Ця піца — для любителів червоного борщу та гарбузових оладок. Готуємо її із запеченим гарбузово-буряковим міксом, підчеревиною, бужениною по-домашньому. Додаємо сир, зелень та від душі посипаємо моцарелою або сулугуні.
Соковитий бекон і напівкопчена салямі у компанії з прошутто котто поєднуємо із свіжими томатами. Додаємо перчик папероні для делікатної пікантності. Соуси: чилі та маринара
Тоненько шинкуємо вишукане прошутто котто, бекон і прошутто котто ді манзо. Додаємо апетитні мисливські сосиски та салямі. Прикрашаємо свіжими томатами та сиром моцарела. Соус: маринара
На фірмовому тісті викладаємо пароварене прошутто котто, смужки апетитного бекону та перепелині яйця. Цибулю заздалегідь маринуємо й також додаємо до піци. Завершуємо композицію свіжими томатами та великою порцією моцарели. Соус: вершковий
Неповторна піца з болгарським перцем, домашньою ковбасою цибулею марс та квашеною капустою, що додають їй особливого характеру. Грецький горіх приносить легку горіхову нотку, а свіжу нотку аромату створює рукола. Все це поєднується з розтопленим сиром моцарела, створюючи вишукану гастрономічну композицію з карпатським акцентом
Додаємо делікатні прошутто котто ді манзо, класичний прошутто котто, ароматне копчене куряче філе та соковитий бекон. Прикрашаємо печерицями, свіжими томатами й солодким перцем. Довершуємо композицію великою порцією моцарели. Соус: маринара
Ця піца має характер з перчинкою, але така вже смачна та ситна. Готуємо її з підчеревиною та домашньою ковбасою. Додаємо чері, цибулю марс та дрібку хрону. Щедро посипаємо моцарелою або сулугуні. Соус: сметанковий і ди пинана.
Міксуємо три види ніжної курятини: філе копчене, томлене в спеціях та запечене. До м’яса додаємо запашний ананас, свіжі томати та моцарелу. Соус: маринара
До ніжного бекону, салямі та прошутто котто додаємо свіжі томати, печериці й гострий перець папероні. Щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара