Доставка їжі
ТерраМаре / Доставка їжі
ніжний десерт із сирково-вершкової маси на подушці з пісочного печива, прикрашений апельсиновими цукатами
оксамитний чорничний мус, замішаний на основі сиру філадельфії та вершків; внизу — пісочне тісто з тонким шаром лимонного курда
Екзотичний мікс: смачний вугор доповнюємо свіжим огірком, філадельфією, лососем, традиційним омлетом томаго-які, вишуканим соусом унагі та кунжутом для краси й аромату
Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем
Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню
До тигрової креветки додаємо філе лосося, авокадо і філадельфію. Прикрашаємо шапочкою із соусу спайс
До ніжної булочки з кунжутом поміщаємо яловичо-свинячу котлету ідеального просмаження та посипаємо її беконовими чипсами і пікантним чеддером. Додаємо салат айсберг, солений огірок та салатну цибулю. Соуси: bbq, бургерний та гірчиця
У пухку булочку з кунжутом приховуємо соковиту яловичу котлету, сир чеддер та листя айсбергу. Додаємо свіжі томати, кружальця соленого огірка й салатну цибулю. Соуси: bbq та бургерний
Апетитний комплект: Кінг Бургер, картопля фрі, кетчуп та кола
Смачний ситний квартет: Біф Бургер, картопля фрі, кетчуп та кола
Томатам чері та бебі моцарелі так пасують соуси песто й маринара, що ми не шкодуємо інгредієнтів. Додаємо щедро, щоб смакувало як у матусі Італії
Улюблениця гурманів, яку готуємо із щедрою порцією міксу сирів: гауда, моцарела, горгонзола та пармезан. Соус: вершковий