УНАГІ МАКІ (ВУГОР)

подаємо з васабі, імбиром та соєвим соусом

169  грн 120-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРЕМ

Двічі неповторний та неймовірно смачний: вугор та хрумкий огірок поєднуємо з філадельфією та посипаємо кунжутом

252  грн 250-20 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ КУНСЕЙ

Апетитний мікс: до копченого лосося із витонченим смаком додаємо авокадо із горіховим нотками та ніжну філадельфію

369  грн 280-15 г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ ЛАЙТ

Суперлегкий та ніжний: додаємо лише лосось, свіжий огірок і філадельфію. Кажуть, цей рол не додає калорій, навіть якщо з’їсти вночі

235  грн 250-20 г
ФІЛЕ СІБАСА З ОВОЧАМИ

Ніжне філе сібаса запечене з ароматними травами до золотистої скоринки. Доповнюється овочами: картопля, цукіні, томати та шпинат, приготовані на курячому бульйоні з додаванням вершкового масла для ніжного смаку

389  грн 330 г
ФІРМОВИЙ ТЕРРАМАРЕ

Японський рол з американським акцентом: комбінуємо лосось та апельсин, додаємо триплет із філадельфії, ікри тобіко та духмяного кунжуту. Смак, що вражає

258  грн 260-20 г
120  грн
120  грн
75  грн
75  грн
ЦЕЗАР З КРЕВЕТКАМИ

Неперевершене поєднання, що закохає в італійську кухню назавжди. Обсмажуємо креветки у фірмовому паніруванні та додаємо хрумкі листя салату, чері, шматочки курячих яєць. Заправляємо соусом Цезар та щедро посипаємо пармезаном

295  грн 270 г
ЧЕРВОНИЙ ДРАКОН

Усе найсмачніше тут: спіле авокадо й огірок поєднуємо з лососем та вугрем. Зверху оздоблюємо крапельками японського майонезу та ікрою тобіко

385  грн 300-20 г

Завантаження...