ДЕРУНИ КАРТОПЛЯНІ

Готуємо із добірної картопельки та подаємо із соусом ді пінана

138  грн 200 г
КАРТОПЛЯ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Ароматну картопельку обсмажуємо з беконом і часником. Подаємо по-королівськи – із сиром пармезан та соусом ді пінана

136  грн 250 г
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ

Картоплю збиваємо з молоком і вершковим маслом у пухнасту хмаринку

92  грн 200 г
КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Пиріг з листового тіста з начинкою з картоплі, обсмажених печериць та сухих білих грибів з додаванням чебрецю, подається на шпинатному кремі (склад крему – шпинат, горіхи кешю,часник, апельсиновий фреш) та салатом з зелені, вялених томатів та маслин.

239  грн 320 г
ПАТАТА ФРІТЕ

Шматочки картоплі обсмажуємо у фритюрі та подаємо із томатним соусом

112  грн 170-50 г