ГЕТЬМАНСЬКА

Ця піца — для любителів червоного борщу та гарбузових оладок. Готуємо її із запеченим гарбузово-буряковим міксом, підчеревиною, бужениною по-домашньому. Додаємо сир, зелень та від душі посипаємо моцарелою або сулугуні.

Від 140  грн
КАРПАТСЬКИЙ СМАК

Неповторна піца з болгарським перцем, цибулею марс та квашеною капустою, що додають їй особливого характеру. Грецький горіх приносить легку горіхову нотку, а свіжу нотку аромату створює рукола. Все це поєднується з розтопленим сиром моцарела, створюючи вишукану гастрономічну композицію з карпатським акцентом

Від 140  грн
КОЗАЦЬКА

Ця піца має характер з перчинкою, але така вже смачна та ситна. Готуємо її з підчеревиною та домашньою ковбасою. Додаємо чері, цибулю марс та дрібку хрону. Щедро посипаємо моцарелою або сулугуні. Соус: сметанковий і ди пинана.

Від 140  грн