БАНОШ З БРИНЗОЮ

До традиційного баношу додаємо карпатську бринзу, хрумкі й водночас ніжні шкварки із копченого сала та ароматною зеленою олією.

242  грн 380 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
БАНОШ ЗІ СВІЖИНОЮ (для компанії)

Готуємо банош із підсмажкою з відбірної свіжини — свинини, підчеревини та яловичої печінки. Перед подачею додаємо бринзу для вершкового смаку та ноток карпатського відпочинку. А порція така, що вистачить на всю компанію.

769  грн 1500 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КОРОП З ОВОЧАМИ

Короп тушкуємо в ароматному курячому бульйоні та подаємо з бебі морквою, цибулею та міксом грибів: в’яленими гливами, печерицями та білими.

444  грн 550 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ

Соковита котлета по-київськи, подана з кремовим картопляним пюре під сирним соусом і ароматним соусом з зеленого горошку. Додається свіжий мікс з томатів чері, руколою та шпинатом, а також зелена олія для завершення страви. Це витончене поєднання смаків, яке підкорить ваше серце.

302  грн 380 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
МЛИНЦІ З КУРКОЮ

Тоненькі ніжні млинці з куркою у вершковому соусі з ароматним беконом, печерицями та зеленою олією.

179  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СІЧЕНИКИ

Соковиті січеники з індички, подані на ніжному гарбузовому кремі з сиром фета. Салатний мікс з цукіні,
помідорів чері, огірка, шпинату та руколи додає свіжості та легкості, створюючи ідеальне поєднання для смачної та корисної страви.

283  грн 290 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЯЗИК ЗАПЕЧЕНИЙ З КАРТОПЛЕЮ ТА ГРИБАМИ

Ніжно запечений язик, поданий з кремовим картопляним пюре та міксом ароматних грибів — печериць, глив і білих грибів. Це вишукане поєднання смаків створює справжнє гастрономічне задоволення для любителів домашніх страв.

302  грн 440 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: