ГАРБУЗОВИЙ КРЕМ-СУП З КРЕВЕТКАМИ

Ніжний кремовий суп із гарбуза, збагачений вершками та бульйоном, з обсмаженими тигровими креветками. Посипаний ароматним насінням соняшника та гарбуза, а також пікантним арахісом для вишуканого завершення

217  грн 320 г
ГАРБУЗОВІ ОЛАДКИ

Соковиті гарбузові оладки на ніжній подушці з крем-сиру, доповнені. Ідеально звареним яйцем пашот.
Поливаються ароматним сирним соусом і обсипаються цибулевим кранчем для додаткової текстури і смаку

196  грн 320 г
КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ

Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба

319  грн 200-60 г
КУРЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ

Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.

252  грн 280 г
НЬОКИ З ГРИБАМИ

Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею

280  грн 350 г
НЬОКИ З КРЕВЕТКАМИ

Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення

280  грн 350 г
ПАНЦАНЕЛЛА

Соковиті свіжі томати і томати чері, хрусткий огірок, цибуля марс та мікс маслин, доповнені шматочками булочки бріош, базиліком, анчоусами і сиром пармезан. Заправлений томатним соусом

232  грн 280 г
САЛАТ З БАКЛАЖАНІВ

Соковитий смажений баклажан у поєднанні зі свіжими томатами, сиром фета та зеленню, посипаний кунжутом і заправлений пікантним соусом для насиченого смаку

168  грн 280 г
САЛАТ З ГАРБУЗОМ ТА СИРОМ ХАЛУМІ

Запечений гарбуз та перець у поєднанні з томатами чері, сиром халумі та міксом салату, прикрашений хрустким насінням та заправлений медово – гірчичним соусом для гармонійного смаку

252  грн 250 г
ТАР-ТАР З ЛОСОСЕМ

Свіжий лосось з чорною ікрою та зеленою цибулею, з кремовим йогуртовим соусом і апельсиновим соусом для гармонійного смаку. Подаємо зі шматком ароматного подового хліба

310  грн 130-60 г
ФІЛЕ СІБАСА З ОВОЧАМИ

Ніжне філе сібаса запечене з ароматними травами до золотистої скоринки. Доповнюється овочами: картопля, цукіні, томати та шпинат, приготовані на курячому бульйоні з додаванням вершкового масла для ніжного смаку

389  грн 330 г