Сезонне меню
ТерраМаре / Сезонне меню
Ніжний кремовий суп із гарбуза, збагачений вершками та бульйоном, з обсмаженими тигровими креветками. Посипаний ароматним насінням соняшника та гарбуза, а також пікантним арахісом для вишуканого завершення
Соковиті гарбузові оладки на ніжній подушці з крем-сиру, доповнені. Ідеально звареним яйцем пашот.
Поливаються ароматним сирним соусом і обсипаються цибулевим кранчем для додаткової текстури і смаку
Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба
Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.
Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею
Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення
Соковиті свіжі томати і томати чері, хрусткий огірок, цибуля марс та мікс маслин, доповнені шматочками булочки бріош, базиліком, анчоусами і сиром пармезан. Заправлений томатним соусом
Соковитий смажений баклажан у поєднанні зі свіжими томатами, сиром фета та зеленню, посипаний кунжутом і заправлений пікантним соусом для насиченого смаку
Запечений гарбуз та перець у поєднанні з томатами чері, сиром халумі та міксом салату, прикрашений хрустким насінням та заправлений медово – гірчичним соусом для гармонійного смаку
Свіжий лосось з чорною ікрою та зеленою цибулею, з кремовим йогуртовим соусом і апельсиновим соусом для гармонійного смаку. Подаємо зі шматком ароматного подового хліба
Ніжне філе сібаса запечене з ароматними травами до золотистої скоринки. Доповнюється овочами: картопля, цукіні, томати та шпинат, приготовані на курячому бульйоні з додаванням вершкового масла для ніжного смаку