ГРЕЦЬКИЙ НА ОЛИВКОВІЙ ОЛІЇЇ З ОЛИВКАМИ КАЛАМАТА

Готуємо за рецептом, привезеним просто з Греції: міксуємо свіженький огірочок, відбірний болгарський перець та сир фета. Додаємо хрумку солодку синю цибульку, бочкові оливки та головний секрет страви — маслини каламата. Заправляємо лимончиком та ароматною оливковою олією.

239  грн 380 г
САЛАТ З ПЕЧІНКОЮ

Куряча печінка смакуватиме по-новому, якщо спробуєте її у комбінації із соусом світ-чилі, свіжим листям салату, соковитою грушею, хрумкими чері та перепелиними яйцями. Додаємо мигдалевих горішків, спеції та заправляємо медово-гірчичним соусом із додаванням крем-йогурту

218  грн 255 г
САЛАТ ІЗ ТЕЛЯТИНОЮ

Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом

268  грн 260 г
САЛАТ ФАББРО

Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту

194  грн 250 г
САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ

Той самий «Цезар», після якого хочеться замовити білети в Італію. Готуємо із делікатно обсмаженого м’яса курячого стегна із додаванням помідорів чері, крутонів, курячих яєць, обсмаженого бекону та листя салату. Завершуємо страву класичним соусом Цезар

292  грн 300 г
ЦЕЗАР З КРЕВЕТКАМИ

Неперевершене поєднання, що закохає в італійську кухню назавжди. Обсмажуємо креветки у фірмовому паніруванні та додаємо хрумкі листя салату, чері, шматочки курячих яєць. Заправляємо соусом Цезар та щедро посипаємо пармезаном

318  грн 270 г