Салати
Свіжі салати на будь-який смак
ТерраМаре / Салати
Вас огорне справжня домашня атмосфера, коли скуштуєте авторський мікс зі свіжих огірочків, томатів, болгарського перчика, зеленої цибулі та міксу кропу й петрушки. А для найкращого смаку додаємо кінзу та заправляємо соусом із фрешу лемона, спецій та олії.
Соковиті свіжі томати і томати чері, хрусткий огірок, цибуля марс та мікс маслин, доповнені шматочками булочки бріош, базиліком, анчоусами і сиром пармезан. Заправлений томатним соусом
Відчуйте себе на березі Середземного моря разом із міксом хрумких огірочків, соковитих томатів, болгарського перцю, сиру фета, міксом маслин та оливок. А для довершеного смаку приправляємо страву спеціями та соусом із руколи
Соковитий смажений баклажан у поєднанні зі свіжими томатами, сиром фета та зеленню, посипаний кунжутом і заправлений пікантним соусом для насиченого смаку
Запечений гарбуз та перець у поєднанні з томатами чері, сиром халумі та міксом салату, прикрашений хрустким насінням та заправлений медово – гірчичним соусом для гармонійного смаку
Куряча печінка смакуватиме по-новому, якщо спробуєте її у комбінації із соусом світ-чилі, свіжим листям салату, соковитою грушею, хрумкими чері та перепелиними яйцями. Додаємо мигдалевих горішків, спеції та заправляємо медово-гірчичним соусом із додаванням крем-йогурту
Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом
Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту
Той самий «Цезар», після якого хочеться замовити білети в Італію. Готуємо із делікатно обсмаженого м’яса курячого стегна із додаванням помідорів чері, крутонів, курячих яєць, обсмаженого бекону та листя салату. Завершуємо страву класичним соусом Цезар
Неперевершене поєднання, що закохає в італійську кухню назавжди. Обсмажуємо креветки у фірмовому паніруванні та додаємо хрумкі листя салату, чері, шматочки курячих яєць. Заправляємо соусом Цезар та щедро посипаємо пармезаном