ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

121  грн 240 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром

190  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СИРНІ ПАЛИЧКИ

Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар

221  грн 200-30 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СІЧЕНИКИ

Соковиті січеники з індички, подані на ніжному гарбузовому кремі з сиром фета. Салатний мікс з цукіні,
помідорів чері, огірка, шпинату та руколи додає свіжості та легкості, створюючи ідеальне поєднання для смачної та корисної страви.

283  грн 290 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СМАЖЕНА КАРТОПЛЯ З ТРЬОМА ВИДАМИ ГРИБІВ

Смажена картопля з білим грибом, гливами та печерицями , з додаванням цибулі, перцю Чилі та часнику, свіжа петрушка, зелена цибуля та труфельна олія.

169  грн 350 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЯЗИК ЗАПЕЧЕНИЙ З КАРТОПЛЕЮ ТА ГРИБАМИ

Ніжно запечений язик, поданий з кремовим картопляним пюре та міксом ароматних грибів — печериць, глив і білих грибів. Це вишукане поєднання смаків створює справжнє гастрономічне задоволення для любителів домашніх страв.

302  грн 440 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:

Завантаження...