Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Перші страви
Наваристий курячий бульйон подаємо з вареним яйцем, м’ясом курки, зеленню та пастою спагеті
Ніжний кремовий суп із гарбуза, збагачений вершками та бульйоном, з обсмаженими тигровими креветками. Посипаний ароматним насінням соняшника та гарбуза, а також пікантним арахісом для вишуканого завершення
готуємо з печериць, двох видів білих грибів з додаванням вершкового масла, вершків, курячого бульйону та спецій. Подаємо з запеченими гливами , зеленою цибулею, трюфельною олією та смаженим арахісом.
Містить повну палітру смаків, адже тут поєднані копчені ошийок та грудинка, куряче філе, теляче серце, морква, квашені огірки, маслини і цибуля. Подаємо із селянською сметаною.