Кондитерські вироби
ТерраМаре / Кондитерські вироби
тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом
Горішки з пісочного тіста з кремом на основі вареного згущеного молока та вершкового масла, з волоськими горіхами
заварюємо тісто на вершковому маслі; готове тістечко наповнюємо заварним ванільним кремом і прикрашаємо глазур’ю
відкритий пиріг; основа — легке й розсипчасте пісочне тісто, але досить міцне, щоб утримати кисло-солодкий лимонний курд і хвильки солодкої меренги
французьке мигдальне тістечко, дві половинки якого поєднані вершковим кремом; варіації кремів: ягідний, шоколадний, обліпиховий, ківі, лавандовий, дорблю, кокосовий
здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом та вкритий гіркою з двох кремів: заварного та нутели
здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом; зверху на шар заварного крему викладаємо свіжі сезонні фрукти
тістечко з листкового тіста, щедро наповнене пишним чиз-кремом та фруктовим джемом
пісочна корзинка з мигдального борошна, наповнена карамеллю (звареною власноруч) і підсмаженими фундуком, волоськими горіхами та арахісом
легке заварне тістечко з двома кульками крему (заварного та шоколадного), між якими кладемо кілька вишеньок; зверху вкриваємо шаром какао й цукровою пудрою
Бісквіт шоколадний, крем заварний, крем шоколадний, вшня, банан. Оздоблений зверху какао та цукровою пудрою.
Білий ванільний бісквіт, просочений кокосовим сиропом, з додаванням вершкового крему, кокосу та прикрашений кокосовою стружкою.