ГАРЯЧИЙ ТУРИНСЬКИЙ САЛАТ

Обсмажену курячу печінку викладаємо поруч із вежею салату лоло роса у горіховому дресінгу. Подаємо зі свіжими і карамелізованими яблуками

119  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ

Недаремно він так припадає до душі, адже тут збірна суперфудів: свіжі томати, солодкий перець, огірки, оливки/маслини, цибуля, сир фета, лимон. Заправляємо оливковою олією

159  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ З МОЛОДОЮ КАПУСТОЮ

Ніжно шинкуємо молоду капусту, додаємо свіжий огірок та соковиту зелену цибульку. Поливаємо ароматною домашньою олією та краплинками щастя

79  грн 220 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ З ПОЛУНИЦЕЮ

Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові

219  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ З РЕДИСКОЮ

Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити

95  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ ЗІ СПАРЖЕЮ ТА КІНОА

Хрустке листя салату міксуємо із бланшованою спаржею, свіжою м’ятою та червоною кіноа. Знайомимо композицію із запашною в’яленою журавлиною, соковитою грушею та огірком. Додаємо сир страчателла, посипаємо мигдалем, поливаємо медово-лаймовим соусом та даруємо страві багато-багато ніжності

185  грн 280 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ ІЗ ТЕЛЯТИНОЮ

Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом

239  грн 260 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ ФАББРО

Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту

139  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ ЦЕЗАР

Низкою викладаємо скибки обсмаженого курячого філе, додаємо запашний бекон та мікс салатів. Поливаємо традиційним соусом цезар та посипаємо пармезаном. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та французькими крутонами

205  грн 270 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЦЕЗАР З КРЕВЕТКОЮ ТА КОПЧЕНИМ ЛОСОСЕМ

Паніровані тигрові креветки обсмажуємо до рум’яної скоринки. Компонуємо з копченим філе лосося, міксом салатів і пармезаном, присмачуємо легендарним соусом цезар. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та крутонами

295  грн 290 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: