Салати
Свіжі салати на будь-який смак
ТерраМаре / Салати
Обсмажену курячу печінку викладаємо поруч із вежею салату лоло роса у горіховому дресінгу. Подаємо зі свіжими і карамелізованими яблуками
Недаремно він так припадає до душі, адже тут збірна суперфудів: свіжі томати, солодкий перець, огірки, оливки/маслини, цибуля, сир фета, лимон. Заправляємо оливковою олією
Ніжно шинкуємо молоду капусту, додаємо свіжий огірок та соковиту зелену цибульку. Поливаємо ароматною домашньою олією та краплинками щастя
Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові
Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити
Хрустке листя салату міксуємо із бланшованою спаржею, свіжою м’ятою та червоною кіноа. Знайомимо композицію із запашною в’яленою журавлиною, соковитою грушею та огірком. Додаємо сир страчателла, посипаємо мигдалем, поливаємо медово-лаймовим соусом та даруємо страві багато-багато ніжності
Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом
Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту
Низкою викладаємо скибки обсмаженого курячого філе, додаємо запашний бекон та мікс салатів. Поливаємо традиційним соусом цезар та посипаємо пармезаном. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та французькими крутонами
Паніровані тигрові креветки обсмажуємо до рум’яної скоринки. Компонуємо з копченим філе лосося, міксом салатів і пармезаном, присмачуємо легендарним соусом цезар. Подаємо з томатами чері, перепелиними яйцями та крутонами