ВАРЕНИКИ З КАПУСТОЮ
Ніжні вареники з капустою, подані під пікантним томатним соусом з часником та перцем чілі. Для додаткової свіжості — посипані зеленню, шпинатом і хрустким цибулевим кранчем. Смачно, гостро і дуже ароматно!
- Вага: 300 g
240 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Сезонне меню / ВАРЕНИКИ З КАПУСТОЮ
Ніжні вареники з капустою, подані під пікантним томатним соусом з часником та перцем чілі. Для додаткової свіжості — посипані зеленню, шпинатом і хрустким цибулевим кранчем. Смачно, гостро і дуже ароматно!
240 грн
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Соковитий набір для справжніх гурманів: ароматне копчене сало з насиченим димним післясмаком, пікантне сало з паприкою, що дарує ніжну пряність, та класичне сало з чорним перцем, яке зачаровує своєю легкою гостротою.
Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар
Ніжний запечений буряк у поєднанні з ароматною карпатською бринзою та свіжою руколою створює вишукану гармонію смаків. Вся композиція заправляється витонченим вінегретним соусом, а зверху посипається хрустким грецьким горіхом, додаючи салату легкий горіховий відтінок.
Тоненькі ніжні млинці з куркою у вершковому соусі з ароматним беконом, печерицями та зеленою олією.
Готуємо банош із підсмажкою з відбірної свіжини — свинини, підчеревини та яловичої печінки. Перед подачею додаємо бринзу для вершкового смаку та ноток карпатського відпочинку. А порція така, що вистачить на всю компанію.