КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ
Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба
- Вага: 200-60 g
319 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Сезонне меню / КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ
Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба
319 грн
Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею
Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.
Ніжний кремовий суп із гарбуза, збагачений вершками та бульйоном, з обсмаженими тигровими креветками. Посипаний ароматним насінням соняшника та гарбуза, а також пікантним арахісом для вишуканого завершення
філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю; подаємо з картоплею фрі та солодко-гострим соусом sweet-chili, соусом ді-пінана та зеленою цибульою
Добірний окунь у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією
Запечений гарбуз та перець у поєднанні з томатами чері, сиром халумі та міксом салату, прикрашений хрустким насінням та заправлений медово – гірчичним соусом для гармонійного смаку