КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ
Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба
- Вага: 200-60 g
319 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Сезонне меню / КРЕВЕТКИ В АПЕЛЬСИНОВОМУ СОУСІ
Соковиті тигрові креветки тушкуються у насиченому соусі з апельсинового фрешу, з додаванням свіжої зелені, томатів чері та пікантного перцю чилі. Подається зі шматком ароматного подового хліба
319 грн
Соковиті свіжі томати і томати чері, хрусткий огірок, цибуля марс та мікс маслин, доповнені шматочками булочки бріош, базиліком, анчоусами і сиром пармезан. Заправлений томатним соусом
Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Соковиті гарбузові оладки на ніжній подушці з крем-сиру, доповнені. Ідеально звареним яйцем пашот.
Поливаються ароматним сирним соусом і обсипаються цибулевим кранчем для додаткової текстури і смаку