ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ
Власноруч створюємо пасту та готуємо разом із телячим фаршем. Подаємо із пряним томатним соусом з додаванням базиліку, сиру страчателла, часнику та італійського шарму
- Вага: 260 g
175 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Сезонне меню / ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ
Власноруч створюємо пасту та готуємо разом із телячим фаршем. Подаємо із пряним томатним соусом з додаванням базиліку, сиру страчателла, часнику та італійського шарму
175 грн
Пасту насичуємо шматочками курячого філе, печерицями та поливаємо вершковим соусом. Додаємо цибульку і тертий сир пармезан
Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити
Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи
Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком
Власноруч готуємо харизматичні італійські тортеліні із телячого фаршу. Завершуємо страву маш-салатом і найніжнішим сиром страчателла. Посипаємо мигдалем, духмяним чебрецем, скроплюємо олією та найкращими спогадами про подорожі
Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові