СИРНИКИ
Найніжніші сирнички із крем-йогурту, свіжої полуниці, граноли власного приготування та чебрецю подаємо на заварному кремі з бананом, корицею і нотками щасливого дитинства
- Вага: 275 g
139 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Сезонне меню / СИРНИКИ
Найніжніші сирнички із крем-йогурту, свіжої полуниці, граноли власного приготування та чебрецю подаємо на заварному кремі з бананом, корицею і нотками щасливого дитинства
139 грн
Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи
Запашні сухофрукти міксуємо із темпераментною копченою грушею та лимоном. Завершуємо напій додаванням 50 г цукру на 1 л узвару, щоб смакувало як вдома
49 грн/1л
Ідеально спілий авокадо комбінуємо із бланшованою спаржею, листям свіженького салату, бадьорою м’ятою та солодкою полуницею. Додаємо кілька крапель оливкової олії, посипаємо мигдалевими пластівцями, поливаємо крем-йогуртом та обов’язково залишаємо частинку нашої любові
Молоду хрустку редиску додаємо до букета зі свіжої зелені, цибулі марс та томатів. Заправляємо оливковою олією, обіймаємо соусом ді пінана та наділяємо енергією жити й творити
Хрустке листя салату міксуємо із бланшованою спаржею, свіжою м’ятою та червоною кіноа. Знайомимо композицію із запашною в’яленою журавлиною, соковитою грушею та огірком. Додаємо сир страчателла, посипаємо мигдалем, поливаємо медово-лаймовим соусом та даруємо страві багато-багато ніжності
Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком