Додаткова інформація
Вага | Невідомо |
---|---|
Розміри | Невідомо |
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Піца / ДІАБЛО
Соковитий бекон і напівкопчена салямі у компанії з прошутто котто поєднуємо із свіжими томатами. Додаємо перчик папероні для делікатної пікантності. Соуси: чилі та маринара
Вага | Невідомо |
---|---|
Розміри | Невідомо |
Міксуємо три види ніжної курятини: філе копчене, томлене в спеціях та запечене. До м’яса додаємо запашний ананас, свіжі томати та моцарелу. Соус: маринара
Додаємо делікатні прошутто котто ді манзо, класичний прошутто котто, ароматне копчене куряче філе та соковитий бекон. Прикрашаємо печерицями, свіжими томатами й солодким перцем. Довершуємо композицію великою порцією моцарели. Соус: маринара
Два види філе, копчене і томлене в спеціях, доповнюємо рум’яною запеченою курочкою. Додаємо свіжі томати, печериці й солодкий перець, вирощені на місцевих фермах, та щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
До ніжного бекону, салямі та прошутто котто додаємо свіжі томати, печериці й гострий перець папероні. Щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
На фірмовому тісті викладаємо пароварене прошутто котто, смужки апетитного бекону та перепелині яйця. Цибулю заздалегідь маринуємо й також додаємо до піци. Завершуємо композицію свіжими томатами та великою порцією моцарели. Соус: вершковий
Відгуки
Відгуків немає, поки що.