ОВОЧІ ГРИЛЬ
Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів
- Вага: 300 g
168 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Страви на мангалі / ОВОЧІ ГРИЛЬ
Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів
168 грн
Курча готуємо за низьких температур з додаванням вершкового масла. Глазуруємо гострою глазур’ю до рум’яної скоринки, подаємо з картопляним хашбрауном і соусами
Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню
Преміальний шматок яловичого філе, вирізаний з реберної частини, обсмажуємо до ступеня обсмаження, який вам найбільше подобається. До речі, особливість цього стейка в тому, що жирові прожилки під час приготування тануть і надають м’ясу додаткової м’якості
Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені
Ніжно обсмажуємо соковитий стейк зі свинини на кістці
Класичний стейк із телятини готуємо за традиційним рецептом. Ступінь обсмаження вибирайте за бажанням