ПІРАФ
Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут
- Вага: 240 g
98 грн
Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Доставка їжі / Гарячі страви / ПІРАФ
Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут
98 грн
Ніжне філе сібаса запечене з ароматними травами до золотистої скоринки. Доповнюється овочами: картопля, цукіні, томати та шпинат, приготовані на курячому бульйоні з додаванням вершкового масла для ніжного смаку
Хрусткий курячий шніцель подається з салатом із листя салату ромен, соковитими томатами чері, соусом цезар і тертим сиром пармезан для додаткового смаку.
Ніжні картопляні ньоки з тигровими креветками, соковитими томатами чері та запеченим перцем, приготовані в ароматному соусі з білого вина та вершків, з тертим сиром пармезан для завершення
Добірний окунь у спеціях запікаємо до золотавості. А потім тушкуємо у курячому бульйоні із додаванням білого вина, вершків, масла, часничку, цибульки, сиру із пліснявою лазур та ароматними в’яленими гливами. Подаємо зі свіжим базиліком та зеленою олією
Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом
Ніжні картопляні ньоки в ароматному соусі з білих грибів, печериць і глив, прикрашені свіжою зеленою цибулею