Коротко про головне:
- Інгредієнти для приготування суші складаються з штучних складових: барвників, ароматизаторів, ГМО, містять величезну кількість цукру і солі.
- Головні інгредієнти східної кухні: імбир, васабі, насіння кунжуту, соєвий соус, рис містять штучні речовини.
- У ресторанах, що спеціалізуються на східній кухні, часто готують не ту рибу, яка написана в меню закладу. Риба може містити в собі ртуть та інші хімічні елементи.
- Якщо ви не можете жити без суші, приготуйте будинку смачне і корисне блюдо зі свіжої риби. Відмінно підійде для приготування аляскинської норки.
Цікаво знати
Багато любителів суші стверджують, що дане блюдо є корисним. Його можна замовити в ресторані або купити на винос. В даний час це східне блюдо продається навіть в магазинах.
Якщо ви часто замовляєте в ресторані суші або ролли, приготовані у фритюрі, ви повинні розуміти – не вся їжа азіатської кухні корисна для людського організму.
Не всі любителі суші знають про зміст в таких продуктах як салат з морських водоростей, васабі, імбир шкідливих і небезпечних для людського організму речовин. Інформація, надана нижче здивує навіть самих яскравих прихильників цих страв.
8 найпопулярніших суші і їх «небезпечний» склад
1. Салат з морських водоростей
Ця страва є дуже корисною. Водорості містять йод, залізо, корисні мінерали і вітаміни. Це за умови, що вони правильно видобуваються, транспортуються і зберігаються. Салат, який можна побачити у продажу в магазині продається на вагу. Про які корисні речовини може йти мова? Навпаки, в такому салаті може міститися: кукурудзяний сироп; барвники; ГМО.
2. Маринований імбир
Імбир має масу корисних властивостей, наприклад, він здатний зміцнювати імунітет і серцево-судинну систему. Але той імбир, який люди набувають у продажу, містить в собі: консерванти; барвники; глутамат натрію і багато іншого.
Зауважте, рожеві та жовті барвники можуть викликати синдром гіперактивності у дітей.
3. Васабі
Васабі за своїм смаком і зовнішнім виглядом нагадує гірчицю. Даний продукт має протимікробні, протизапальні властивості. Але це все притаманне натуральному васабі. Натуральний продукт є дефіцитом навіть в Японії, його рідко вживають в їжу навіть жителі цієї країни. Тому у нас реального товару точно немає, зате в складі васабі виявили: штучний барвник; ароматизатори та підсолоджувачі.
4. Насіння кунжуту
Варто зауважити, що деякі кухарі в суші додають підсмажені насіння, це натуральний продукт. Але в продажу є ароматизований кунжут, який містить: барвники, консерванти.
5. Соєвий соус
Всіма улюблений соєвий соус може містити штучні речовини: кукурудзяний сироп; канцерогенні речовини.
6. Рис
Рис, з якого готують суші, також містить: аспартам і кукурудзяний сироп.
7. Крабові палички
Всі ми розуміємо, що крабові палички – це тільки назва. Насправді цей продукт виготовляється з нітепера, який знаходиться на фазі зникнення. Також даний продукт містить масу небезпечних інгредієнтів: ароматизатори; барвники та консерванти.
8. Ікра летючої риби
Ікра також складається з маси шкідливих речовин, які згубно впливають на організм людини: барвник; консерванти.
Висновок: зі статті і проведених досліджень видно, скільки небезпек тягнуть за собою необдумані вчинки і недбалість багатьох сушистів. Тому ми рекомендуємо, тільки перевірені суші, які ми робимо спеціально для вас. Ми готуємо зі свіжих і екологічно безпечних продуктів, чітко дотримуючись усіх стандарти і норми.
Опубликовано