FISH & CHIPS

Філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю.  Подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та солодко-гострим sweet-chili

260  грн 160-100-60 г
БІФШТЕКС ІЗ КАРТОПЛЕЮ

Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом

145  грн 350-30 г
КАРТОПЛЯ ІЗ СОУСОМ ПОРЧІНІ

Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою

159  грн 330 г
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ

Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках

255  грн 400 г
МОЛОДА КАРТОПЛЯ З КАЛЬМАРОМ

Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком

259  грн 350 г
МОРСЬКИЙ ОКУНЬ ІЗ СИЧУАНСЬКИМ ПЕРЦЕМ

Запікаємо морського окуня із сичуанським перцем для неповторного лимонно-деревного аромату. Довершуємо страву  карамелізованою скоринкою із авторської суміші соусів

120  грн 100 г
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

98  грн 240 г
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Їх багато не буває: до рису додаємо мідії, лосось та тигрові креветки. Заправляємо устричним та соєвим соусами, посипаємо кунжутом. Подаємо з огірком та імбиром

195  грн 260 г
СИРНІ ПАЛИЧКИ

Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар

169  грн 200-30 г
СПАРЖА З КОПЧЕНИМИ ТОМАТАМИ

Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи

190  грн 150 г
СУДАК ІЗ ГРИБАМИ СМОРЧКАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Запечений судак подаємо з вершковим соусом, додаємо свіжого чебрецю та сиру
горгонзола. Поливаємо оліями, зокрема зеленою. Прикрашаємо спеціями, базиліком та нашою турботою

285  грн 240 г