Гарячі страви
ТерраМаре / Гарячі страви
Філе морського окуня обсмажуємо в клярі до рум’янцю. Подаємо з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та солодко-гострим sweet-chili
Картоплю обсмажуємо з грибами та цибулею до золотавості. Подаємо з рум’яним рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом
Спершу обсмажуємо картоплю у вершках разом із курячим філе, печерицями та цибулею, а потім запікаємо страву з моцарелою
Ідеальний шматок вирізки зі свинини обгортаємо беконом, підрум’яненим у хоспері. Подаємо з гарніром із картоплі, печериць, опеньків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
Варену молоду картопельку вмощуємо на плед із томатного крему. Подаємо зі щупальцями кальмара та домашнім затишком
Запікаємо морського окуня із сичуанським перцем для неповторного лимонно-деревного аромату. Довершуємо страву карамелізованою скоринкою із авторської суміші соусів
Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут
Їх багато не буває: до рису додаємо мідії, лосось та тигрові креветки. Заправляємо устричним та соєвим соусами, посипаємо кунжутом. Подаємо з огірком та імбиром
Готуємо за рецептом від шефа та подаємо із соусом тартар
Бланшуємо спаржу та комбінуємо з ароматними в’яленими томатами, які готуємо самостійно. Легенько присипаємо апетитною копченою паприкою, сиром страчателла і духмяним чебрецем. Прикрашаємо запашним мигдалем та додаємо трішки турботи
Запечений судак подаємо з вершковим соусом, додаємо свіжого чебрецю та сиру
горгонзола. Поливаємо оліями, зокрема зеленою. Прикрашаємо спеціями, базиліком та нашою турботою